Oke

Oke

zeer slecht met valse kosten vorderingen

Zolang mw. Judith Smit manager is, Tandzorg zou niet goede naam krijgen. De hebberigheid en onrechtmatige wensen/ vorderingen van mw.Smit blokkeert de groei van Tandzorg. controleer rekeningen goed omdat de manager via de Infomedics valse vorderingen stuurt.

Kennis en deskundigheid is aanwezig

Aardige mensen die je graag helpen.

Very good!

I think my fillings were done very well and painlessly!

Snel, efficiënt.

Zeer klantvriendelijk

Uitstekende arts die haar werk verstaat

Geachte mensen , Zoals altijd een goede deskundige en respectvolle behandeling. Zeer prettig en aardig personeel . Allemaal. Met vriendelijke groet Jos van den Bosch .

Ik wordt netjes behandeld, goede uitleg en op je gemak gesteld.

Vriendelijke en goede service en behandeling

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en mocht er iets uitvallen proberen ze door direct op te lossen. De behandelaars zijn altijd heel vriendelijk en voorzichtig en proberen je zoveel mogelijk op je gemak te stellen. Naar mijn idee zijn ze ook erg grondig en professioneel.

Top verzorging

Op tijd. Zeer schoon, heel vriendelijk en kundig

heel goed

op tijd, volgens afspraak, geholpen. heel vriendelijk, kundig, informatief, belangstellend, rustig,

Eerlijke behandeling

Controle en fijne schonnmaak van mijn gebit door monhygieniste.

Zeer goed, goede behandelingen

De behandelaar waarmee ik afspraken heb, voert de behandeling vakkundig en goed uit met goede resultaten.

Vriendelijk en informatief

Zeer deskundig en patiëntvriendelijk.

Zeer deskundig en patiëntvriendelijk.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Mondhygiënist

Is prima.

Ik was mijn vulling verloren zondagavond en kon maandag middag al komen

Prima geholpen

rustig in aanpak en contact

prettige wijze van benadering en inspelen op aangegeven klacht

Rustig

Ik had de intake waarbij er alleen een controle werdt gedaan hierbij heb ik verteld dat ik erg bang ben voor de tandarts hier werdt ook goed en rustig op gereageerd en uitgelegd hoe de tandarts de behandelingen gaat doen hierdoor ben ik al iets meer gerust gesteld voor de behandelingen die gaan komen in de toekomst.

Snel en goed geholpen.

Op tijd en snel geholpen.

Most lang wachten voor mijn behandeling. Meerdere keren afspraak gemaakt maar de praktijk heeft meerdere keren de afspraken gecanceld of gewijzigd. Een medewerkster was zelf communicatief vaardig en dat leidde tot clash. Tevens was deze persoon wat grof in haar gedrag.

Goed en netjes geholpen en op tijd

Vriendelijke personeel en er wordt ook goed naar je geluisterd.

Prima!

Ik ben blij met de tandarts,ik wordt goed behandeld

Ze stellen je altijd op je gemak.

Ik ben altijd angstig voor de behandeling maar de tandarts neemt altijd de tijd is meegaand en ze steld me altijd gerust. Ze legt ook altijd uit wat ze gaat doen is ook erg fijn

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.