Ze werkt goed

Vertelt precies wat ze gaat doen

Algehele goede indruk !

Snelle afspraak

Ms Anja is echt zo professioneel, respectvol, ze werkt heel aandachtig en legt alles uit. Ik zou haar zeker aanbevelen. Bedankt Anja.

Het schoonmaken ging goed en pijnloos

De mondhygiëniste maakte mijn gebit goed schoon zonder dat het pijn deed

Professioneel

Mooi op tijd aan de beurt

Mooi op tijd aan de beurt en ik werd goed geholpen.

Goede ervaring

Fijne mensen

Anja Istomina is een zeer bekwame en vriendelijke mondhygiëniste

Anja Istomina is een zeer bekwame en vriendelijke mondhygiëniste

Liefdevol

Fijne ontvangst, met empathie voor patiënt wordt gebit gereinigd en de extra service van vaseline op de lippen waardeer ik zeer. Gezicht wordt liefdevol schoongemaakt en zonder pijn heb ik weer een stralend schoon gebit!

Goede voorlichting en de tijd nemen i.v.m. mijn slechthorendheid.

Ik op mijn gemak en ontspannen tijdens de behandeling.

Naar tevredenheid geholpen

Snel, flexible en deskundig

Deze week was ik op controle samen met mijn dochter geweest. Zonder uitloop warent we aan de buurt. Met onze toestemming waren er rontgen foto's gemaakt en op basis daarvan onze gebiten waren professioneel behandeld.

Uitstekend!

Professioneel, meedenkend, zorgzaam, vriendelijk en betrouwbaar.

Cijfer 10

Vriendelijk, duidelijkheid en goede behandeling

Werd prima geholpen

Zie boven staande

Prima geholpen

Naar aanleiding van de controle moesten er nog een aantal andere handelingen worden uitgevoerd. Hier kon ik een afspraak voor maken en werd snel geregeld

Fijne ervaring!

Professionele en zeer vriendelijke behandeling gehad bij Clara en assistente. Angst voor de tandarts is bij Clara nergens voor nodig!

Clark is heel rustig en geduldig, legt goed uit. Ook bij de balie een begripvolle aardige assistente.

Professionele mondhygiënist

Mirella is een zeer professionele en attente mondhygiëniste. Je krijgt altijd duidelijke uitleg ik ben heeel tevreden mee

Goed en duidelijk geholpen

Controle bij de tandarts ging goed. Mondhygiëniste 2 weken ervoor dacht een klein gaatje te zien bij een boventand. Tandarts goed naar gekeken bleek niet zo te zijn. Je wordt altijd snel geholpen en vriendelijke mensen.

2 x afspraak verzetten op 1 dag

Ik ben niet zo blij met mijn tandarts de laatste 3 jaar word iedere keer de afspraak verzet. Ik neem hier ook vrij voor dus erg vervelend. De laatste keer is het 3 x verzet op 1 dag dit kan echt niet. En alles op het laatste moment. Dit vinden wij niet fijn zoals het nu gaat. Afspraak is afspraak. Als ik niet 24 uur van te voren afzegt krijg ik de rekening waarom mag de tandarts het wel doen?? Ik probeer het nog 1x anders gaan wij op zoek naar een andere tandarts die wel zijn afspraken nakomt.

Fijn en vakkundig

Mijn ervaring bij Anja is altijd positief. Ze verteld wat ze gaat doen en geeft je ook de tijd. Gaat voorzichtig te werk.

Lorena is een topper

Dit was mijn eerste keer met Lorena en ik heb meteen een vervolg afspraak gepland

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.