Zulke lieve kundige mensen!

Ben al langere tijd bij deze praktijk en altijd geweldig behandeld, kundig en met liefde voor het vak en de klant.

Snel en prima geholpen.

Afspraak voor het trekken van een verstandskies. Ging snel en goed !

Mijn ervaring is zeer goed

Je wordt er vriendelijk ontvangen. De afspraken zijn snel en bevestiging via de mail. Ik ervaar het als goede professionele mondzorgers.

During the cleaning my teeth metal retainer was broken

During the cleaning process my retained was broken. It was repaired with glue on site. I was told at no additional cost to me for the repair, but I was recommended to get it checked since it may need a replacement. Currently the "fixed" retainer was glued in between the teeth. I will come to my scheduled checkup in September and I hope to get the replacement at no cost.

Werd op tijd geholpen

Alles goed uitgelegd goed geholpen gauw klaar

Onrespect

Bij bijna elke afspraak ervaarde ik stress. Bij mijn laatste afspraak verbrak zij de brug die ik eerder had gemaakt en in plaats van dat ik me verontschuldigde, probeerde hij bovenop me te komen door me vast te binden, maar ook al had ik gelijk, dat deed ik.' Ik wilde me niet tot haar niveau verlagen en ik liep daar weg.

Werd snel geholpen

Ik belde voor mijn afgebroken kies. Er werd een afspraak gezocht en gevonden. Voor de scherpe randjes kon ik tussendoor even langskomen

Rustige, vriendelijke mondhygiënist die goed luistert en behendig werkt.

Ze behandelt me - op mijn verzoek - alleen met de haak en vindt het geen probleem als ik mijn koptelefoon op houd. Zo is de behandeling bijna pijnloos.

Drie oude vullingen eruit, drie nieuwe erin, in bijna 1 en halve uur tijd.

Prima uitgevoerd

goede behandeling

Snelle en correcte behandeling

Prima geholpen aan de balie en door de tandarts.

Ik heb nog te weinig ervaring om te oordelen

Nog te weinig ervaring om een goede beoordeling te maken

Deskundig en mensgericht

Ik was iets vroeger dan volgens afspraak en kon gelijk doorlopen. Controle wordt gedegen en netjes uitgevoerd. Vriendelijke tandarts die al een deel van mijn gebit goed heeft behandeld qua vulling en kroon.

Heel goed geholpen tot nu toe

Behandeling overeenkomstig afspraak!

Vriendelijk en goed geholpen, men neemt de tijd voor een heldere en duidelijke uitleg.

4 sterren want het kan nooit perfect zijn.

Heel goed

Tandarts was heel duidelijk geweest en ging met voorzichtigheid me tanden schoonmaken. Ging ook steeds vragen als iets pijn deed, heel lief.

Tandartschad foto gemaakt en behandeling doorgegeven

Het is een goede deskundige behandeling.

Te kort voor mening. 1x op consult geweest!

Wel goede objectieve beoordeling met verwijzing specialist. Bij vervolgconsult(-en) krijd ik betere beoordeling.

Onprofessioneel behandeld

Gebeld voor een pijnklacht en hoopte dezelfde dag nog geholpen te worden, maar afspraak kon pas 2 weken later. Er is niets aan mij pijnklacht gedaan. Ook de ruimte is niet schoon en stinkt naar schimmel. Ook het water om het pand heen stinkt en is heel smerig groen van kleur. Dit allemaal was voorheen niet. Laatste jaren erg achteruit gegaan en draait alleen maar om geld met onnodige foto's te maken. Na deze afspraak ben ik over gestapt maar een ander praktijk. Deze tandarts heeft me gelijk geholpen van mijn pijnklacht zoals dat hóórt! Ben zeer tevreden met mijn nieuwe tandarts.

Ontspannen!

Meestal zenuwen vooraf maar het viel mee. Vriendelijk en behulpzaam behandelingen.

goed en behulpzaam

1 ding is super vervelend daar... de ruimte waar je moet wachten totdat je aan de beurt bent. De radio die daar aanstaat....pfff veel te hard en muziek en reclame die je (ik) niet wil horen! Überhaupt hoe zo muziek, waarom kunnen mensen niet in stilte wachten? Of... het is een verdienmodel, dat jullie daar geld voor krijgen, dat kan ook. Maar altijd maar muziek, uit een te klein boxje, die je niet wil horen + die reclames gelul. En iedereen zit dat daar maar te ondergaan alsof het normaal is ( )?! Gelukkig ging de assistente nadat ik het vroeg het volume zacht zetten. Maar ook omdat het een kale ruimte is met harde oppervlakte (ik bedoel er ligt geen tapijt of dat de ruimte bekleed is) klinkt het stom en hard! Uit die radio.... b.t.w. ik ben geholpen door de mondhygiëniste, kweet nie hoe zij heet.

Vulling uitgevallen

Was een vulling uitgevallen. Opgebeld, afspraak volgende dag. Is vakkundig hersteld.

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.