Tevreden over deze tandarts

Ik ben tevreden over de halfjaarlijkse controle en eventuele behandelingen die worden uitgevoerd. De communicatie verloopt prettig en de tandarts geeft goede adviezen en uitleg over de noodzaak van bepaalde behandelingen, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Prima geholpen

Ik werd op tijd, vriendelijk en deskundig geholpen.

Vriendelijk geholpen

Ik werd op tijd en vriendelijk geholpen. De mondhygiëniste gaf goede tips

Heel goed

Knowledgeable, empathetic, clean, international

I had a check with Virginia (specialist). She was great, explained everything clearly, let me see photos, made a pragmatic call.

Om de 4 maanden mondhygiënist, hier door houd ik mijn gebit in orde

Vriendelijke Tandarts en een schone mooie gebouw

Mijn ervaring met Dental Art was goed, zowel wat betreft haar benadering, communicatie, controles als haar adviezen. Ga zo door!

Deskundig en klantvriendelijk geholpen

Er wordt alle tijd en aandacht voor je genomen. Fijn dat er veel verschillende tandheelkundige disciplines onder één dak zitten.

Professioneel, heel vriendelijk

Netjes op tijd geholpen, rustig en vriendelijke mondhygiëniste. Zeker niet mijn favoriete tijdsbesteding maar bij Chavin voel ik mij toch op mijn gemak.

Goed geholpen door de mondhygiëniste

Behandeling was goed en vakkundig uitgevoerd. Mijn gebit is weer goed gereinigd.

Mondhygienist is geweldig!

Ik weet helaas de naam niet, maar wat werkt ze uitgebreid en zorgvuldig. Was een geweldige ervaring!

Heel goed

Ik ben heel bang voor de tandarts na jaren niet te,zijn geweest heb ik me,eerste afspraak weer gehad. Ik ben bij Carla geweest, een fantastische tandartsze die me,op me gemak Stelde

Vriendelijke mensen en goed geholpen

ik werd vriendelijk ontvangen en goed geholpen, ze nam alle tijd voor mij en stelde me op mijn gemak. Ik weet alleen haar naam niet meer.

snelle hulp

Mijn tandprotese was gebroken, ik ben meteen geholpen en had mijn protese dezelfde dag nog teruggekregen.

Helemaal geweldig

Is meegevallen.

Geen match met de mondhygiëniste

De praktijk is mooi, vriendelijke mensen Mbt de mondhygiëniste: ze is goed in haar werk, goede mondverzorging, echter de manier waarop zij mij aanspreekt voelt voor mij niet goed waardoor ik verschillende keren irritatie vanuit mij naar haar heb gehad Daarom ook beslissing genomen naar een andere mondhygiënist te gaan. Bij aanbevelen: niet de persoon wel de verdere praktijk en andere medewerkers.

Vriendelijk en professioneel personeel

Het bezoek aan de tandarts is nooit een hobby geweest, dus is het fijn als je behandeld wordt door vriendelijke mensen die weten waar ze mee bezig zijn en begaan zijn met je.

Prima ontvangst!

Helder geen gezeur

Prima centrum,goed geregeld

Mijn tandarts Georgina is gemotiveerd en gaat kundig te werk. Weet ook van afspraken bij de mondhygiëniste.

Alle aandacht voor de patient, vriendelijk en vakkundig met oog voor de persoon achter het gebit.

Ik had een pijnlijk probleem en er werd op korte termijn tijd voor mij vrijgemaakt. Ondanks de acute migraineaanval van mijn tandarts op het moment van mijn afspraak is met hulp van collega’s tóch een diagnose en behandelplan opgesteld. Zo klantvriendelijk en zo gedreven! Echt uitzonderlijk! Dank Clara, dank collega! Ik hoop dat de migraine snel over was.

Niet leuk

Eigen tandarts ziek, dat kan, maar had dan ons even opgebeld voor een nieuwe afspraak. Nu krijgen we een andere tandarts die niets van onze situatie afweet en we hebben 40 minuten moeten wachten voordat we naar binnen konden. Geen fijne ervaring.

Heel goede zorgen

Ik ben al lang verhuisd naar den Haag en blijf naar Delft komen voor mijn tandzorg !

Topper!

Monghygieniste doet top werk en is erg vriendelijk!

Papsouwselaan 295

2624 AP Delft

Over Tandzorg Delft Zuid

Mondzorgcentrum Delft werkt nauw samen met de collega’s van praktijk Tandzorg Delft. Voor bepaalde (specialistische) behandelingen kan het daarom voorkomen dat wij u zullen doorverwijzen naar Tandzorg Delft, zodat wij u altijd mondzorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.