Angstvrij

Professioneel. Vriendelijk en mijn dochter is nu niet meer bang voor de tandarts

Vriendelijk

Ik werd er vriendelijk en snel geholpen en er werd goed naar mn wensen geluisterd, om samen tot een passende oplossing te komen

Heel goed en rustig geholpen

We zijn als nieuwe klant heel goed en rustig ontvangen.

Goede praktijk. Ik raad het zeker aan.

Prima mondzorg

Fijne praktijk, goed geholpen door een ander bij afwezigheid van mijn vaste behandelaar.

N.v.t

N.v.t

Vriendelijk

Vriendelijk geholpen ,

Súper

Alles súper

Iedereen is vriendelijk

Mijn tandarts angst is nog steeds niet over, maar jullie doen je best!

Heel vriendelijk en welkom

De tandarts en assistent is heel aardig. Alles werd goed uitgelegd en goed geholpen.

voor tandsteen verwijderen apart terugkomen

Op di 13/12/2022 naar tandarts voor controle en op za 17/12/2022 terug moeten komen voor tandsteen verwijderen, dit zou eigenlijk in 1 keer moeten kunnen.

Helemaal prima!

Deskundig personeel, reuze vriendelijk, een prima ervaring.

Uitstekend geholpen

Goed en correct, vriendelijk!

prima behandeling, vriendelijke mondhygienist

vriendelijke ontvangst, goede behandeling, aardig personeel.

prima behandeling, vriendelijke mondhygienist

vriendelijke ontvangst, goede behandeling, aardig personeel.

Rustig en beschikbaar

Voelde goed aan in de tandartsstoel, rustig en hadden gelijk tijd voor een nabehandeling (schoonmaak). Blij dat ik ben over gegaan naar deze tandarts, vorige was het tegenovergestelde.

erg goed

snel vakkundig professioneel

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!