Super trots

Het is een hele super goede praktijk

goede ervaring

bij de controle behandeling tevens een tand geboord zonder extra afspraak.

Ik heb de behandeling als correct en zorgvuldig ervaren.

Ik heb de behandeling als correct en zorgvuldig ervaren.

Redelijk goed geholpen

Geruststellend, aangeven wat ze precies doen.

Half goed

De afspraak zelf was in orde. De vorige afspraak had ik onverwacht een andere tandarts. En die had geen behandeling bij de mondhygiënist geboekt bij deze behandeling. Voor mij was dat altijd vanzelfsprekend dat de controle en reiniging achter elkaar geboekt worden en ik had dan ook niet door dat dit nu niet het geval was. Nu moet ik dus speciaal terug komen voor die reiniging en dat vind ik onprettig. Ik zou ook graag een melding krijgen wanneer mijn vaste tandarts er niet is. Dan wil ik namelijk de afspraak verzetten.

We voelen ons veilig en thuis daar

Niet te lang hoeven wachten, prima consult. Kon gelijk daarna terecht bij de mondhygiëniste. Enige (kleine) minpunt: de krappe parkeerplekken.

Erg vriendelijk.

Ik heb het als heel goed ervaren

Vriendelijke dame

Dat de dames vriendelijker zijn

Super fijn!

Hele lieve tandarts en assistente die je erg op je gemak stellen. Alles gaat in overleg. Toppie!

Aardige tandarts

Aardige rustige tandarts. De mondhygiëniste was dit keer iets minder. Pijnlijk tandvlees en kapotte lip. Iets rustiger te werk gaan volgende keer.

De meeste tijd is er geen wachttijd. Afspraken kunnen in de reguliere controle bezoeken snel gemaakt worden. Geen idee hoe het met spoed is, gelukkig nog niet meegemaakt.

Snelle hulp geboden

Er was een stuk van een kies afgebroken, ik kon snel geholpen worden.

Goede mondzorg

Er werken lieve mensen en wordt altijd goed geholpen

2x verzet vanwege ziekte. De keus om daarna op korte termijn bij een ander te kunnen of langer wachten. Ik kon een dag erna alsnog terrecht, fijn.

Heel plezierig geholpen

Top behandeling!

Mijn gebit is goed onderzocht en behandeld.

Tevreden.

Controle was als gewoonlijk. Goede uitleg en voorlichting.

snel

Ik was snel klaar en werd goed geholpen. De uitleg van de tandarts was duidelijk en behulpzaam en de reiniging was zorgvuldig.

ik werd goed geholpen

Heb aangegeven dat ik bij tandarts te zijn niet prettig vind, en daar werd rekening mee gehouden en uitgelegd wat gaat gebeuren.

De ervaring was goed

Ik werd vriendelijk en op tijd ontvangen. Naast de controle werd gelijk de tandreiniging waargenomen. Dat verliep dus snel en uitstekend.

Altijd vriendelijk

Word altijd goed geholpen

nauwkeurig

Prima communicatie vanaf de balie tot na de behandeling

Vriendelijke tandarts die weet wat ze doet en zegt wat ze doet. Evenals de assistent die aanwezig was. Ik heb al jaren Elena en sindsdien geen last meer van problemen.

Prima mondhygienist

Altijd vriendelijk en zeer zorgzaam, aangename jonge man

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!