Prima zorg

Keurig op tijd, prima mondzorg, zeer vriendelijk!

Ben goed geholpen

Goede mondhygiënisch

gewoon goed

Mijn mondhygieniste is met zwangerschapsverlof, een aardige en bekwame collega neemt het naadloos over

Snel geholpen

Professioneel en goed geholpen

Goed en netjes op tijd geholpen. Voor het maken van een vervolgafspraak werd niet echt ingegaan op wat ik aangaf. Ik vroeg om een tijd eind van de middag en er werden opties aangeboden die allemaal niet aan het eind van de middag waren.

zeer deskundig

is erg vriendelijk

Fijn

De receptionisten zijn aardig en mijn tandarts is top!

Binnen twee uur na afbreken nieuwe vulling, geweldig!

Binnen twee uur na afbreken nieuwe vulling, geweldig!

Is prima

Goed behandeld

Vriendelijk, professioneel, punctueel

Als iemand die heel lang angst heeft gehad voor de tandarts kan ik zeggen dat Katerina dit heeft laten verdwijnen. Ze luistert naar je, denkt mee en door de vriendelijkheid en rust die ze uitstraalt, verdwijnt je angst. Over mijn behandelingen ben ik ook altijd tevreden. Verder heb ik nooit langer dan 5 minuten hoeven wachten.

Prima geholpen

Goede tandarts

Goede tandarts, moderne technieken, werkt fijn en professioneel, na afloop heb ik nooit pijn

Een verfrissende mondvol complimenten

Altijd fijn om hier te komen, mijn tandarts is zeer kundig en geduldig. Zelfs als ik een 10 minuut durende monoloog over mijn weekend hou luistert ze aandachtig terwijl ze ondertussen mijn gebit probeert te reinigen. Als ik commentaar mag geven zou ik net als de vorige keer de facilitaire dienst de opdracht geven de ventilatie roosters te reinigen, die zitten vol met stof en dat is toch het geen waar je tegenaan kijkt als je in de stoel ligt. Al met al een super ervaring al kom ik eigenlijk alleen voor de stuiterbal die ik aan het eind van ieder bezoek krijg.

Heel goed !!!

Word goed geholpen en met gevoel

Deskundig geholpen

Op afgesproken tijd kundig geholpen.

Goede zorg, duidelijke uitleg.

Alleen een beetje jammer dat ik vanaf 2 jaar geleden steeds en andere tandarts krijg!

Inchecken kan beter.

Bij aankomst kan inchecken beter richting behandelaar(ster) zodat de verdere behandeling niet stroef verloopt.

Eind goed, al goed.

Mede door corona, en alles wat maar verkeerd kon gaan, is bij mij gebeurt!!!. En elke keer een andere tandarts, waar niet mee gecommuniceerd was ( heel vervelend) . Nu kreeg ik eindelijk een vaste tandarts,, die me beloofd had om het dit keer wel tot een goed uiteinde te brengen. EN DAT IS GEBEURD. EEN VAKKUNDIGE,, NO NONSENS TANDARTS, DIE MIJ MIJN MOOISTE EN BESTE KLIKGEBIT HEEFT GEMAAKT. En ik weer helemaal HAPPY BEN. Met vriendelijke Groetjes, Anneke Nuchulmans.

Altijd vriendelijk ontvangst in de behandelkamer.

Vriendelijk ontvangst, er wordt met je mee gedacht. Er is overleg, er is interesse in je. Tandarts onthoudt persoonlijke dingen van je dat stelt je op je gemak en je voelt je gezien.

HULPVERLENING WAS ZEER DESKUNDIG

=Hulpverlening was zeer deskundig

Zeer fijne tandarts en assistent

Super fijne tandarts snapt je angst , blijft rustig en legt alles uit.

Vriendelijk en deskundig personeel

Prettig

Hoi

Aardige man Maksim

Aardige man

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!