Stellen je op gemak

De behandeling is goed verlopen .fijn persoon ze blijf heel rustig ,geeft goeie uitleg .

Kan beter

Is net een duiven til dan zie je die en de volgende keer is er weer een ander

Alles is goed

Alles is goed, comfortabele behandeling

Slecht

Ik had meerdere malen aangegeven dat het pijn deed op een bepaalde plek toch werd er door gegaan op die plek ik had van te voren aangeven dat ik heel erg bang ben ook vond ik dat de tandarts erg geïrriteerd reageerde elke keer Voor mij word het een andere tandarts helaas

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Mondhygiënist en tandarts nemen de tijd voor je en hebben begrip voor eventuele angst. Met name de tandarts zegt herhaaldelijk wat ze gaat doen. Prima geholpen!!

ik werd super geholpen

ik was beetje angstig met kiez trekken met ontsteking maar werd zo goed geholpen met verdoving dat ik niks voelde van prik en trekken en daarna heeft ze het gehecht dus ik was erg blij er mee en had ook geen dikke kaak gevoel van verdoving

Uitstekende Mondhygieniste Morsal Ludin.

Prima behandeling, goede info en prettig contact. Verder geen tandarts bij Burgraadt.

Prima!

Vriendelijke receptioniste. ik ben al jaren bij Morsal en zij heeft me altijd uitstekend geholpen. Zeer vriendelijk, goede voorlichting en advies.

Prima zorg

Vriendelijke behandeling aan de balie. Op tijd aan de beurt. Vriendelijke tandarts en duidelijke uitleg omtrent behandeling.

Zeer vriendelijk

Mijn mondhygiëniste is zeer vriendelijk en stel je op je gemak. Ook is ze zeer vakkundig

Geweldig geholpen door Samantha

Persoonlijke aandacht

Iedereen was erg aardig

Erg aardig

je werd goed geholpen en goede uitleg

De behandeling werd zorgvuldig uitgevoerd

Dit was uitstekend

Mijn vrouw was zo tevreden en ook eerder van mij en de kinderen. S. R. S. Abdelhamid 18-11-1980

Geweldig goed geholpen. Vriendelijk en deskundig.

Stukje van kies afgebroken direct bij controle behandeld en gerepareerd. Moest hiervoor niet opnieuw een afspraak te maken.

het is fijn dat mijn prothese nu ook schoongemaakt is

Ik werd goed geholpen toen ik een nieuwe prothese moest en ook de controle afspraken lopen goed

Oké

Ik was erg tevreden over mijn tandarts maar nu heb ik opeens een andere. Hier had wel over gecommuniceerd mogen worden.

Persoonlijke aandacht en perfecte zorg

Veel persoonlijke aandacht van vriendelijk personeel. Hoewel ik jaren wakker lag van een tandarts bezoek, ga ik sinds het begin met een gerust hart naar deze fijne mensen.

Ik word altijd netjes behandeld

Alles duidelijk en heel kundig personeel

Snel en goed geholpen.

Snel en goed geholpen..

Ik ben Geweldig geholpen

Mijn gebit was stukje afgebroken, kon snel geholpen worden en had mijn gebit snel terug .

Het hele bezoek en behandeling is goed.

Totaal geen fijne ervaring

Hallo, Ik ben meestal niet kleinzerig en vind naar de tandarts/mondhygiënist gaan nooit heel erg. Deze keer vertelde de mondhygiënist totaal niet waar ze mee bezig was, welk deel van mijn tandvlees/tanden ze nu zou aanraken. Mijn tandvlees was ontzettend gevoelig, dus elke aanraking kwam als schrik. Toen ze me verdoving aanbood was ook niet gecommuniceerd op welke manier dit zou zijn. Toen ik de andere helft van mijn gebit een tijd geleden liet doen, kreeg ik een goedje over mijn tandvlees heen gesmeerd. Dit keer was het verdoving met een naald. Ik was hier wederom totaal niet op voorbereid, en ineens werd i kgeprikt met een naald. Deze mevrouw had totaal geen communicatie vermogen. Ik heb er niks van gezegd, want ik was ontzettend pissig dus ik ben gewoon weggegaan. Ik weet dat het anders kan. Ik weet echter de naam niet meer. Afspraak was op 20 feb 11:00.

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!