Beetje onduidelijk.

Het is niet prettig om telkens weer een andere tandarts te hebben. In de tijd dat ik bij jullie ben is dit al mijn 3de tandarts. De naam krijg ik niet door voordat ik kom. Kan haar ook niet zo goed verstaan. Wat ik bij de afpraken mis is de naam van de tandarts en soort behandeling, zoals tandarts of mondhygiënist. Mijn man is sinds kort ook patiënt bij jullie. Hij is al heel erg angstig, voor het vertrouwen is de overgang naar zijn 2e tabdarts in korte tijd niet fijn. Best lastig.

Fijne tandarts

Professioneel, vriendelijk, goede mondzorg!

ik heb tandarts vrees en ik vind het best eng om bij de tandarts te zijn voor behandelingen, ik kom niet graag bij de tandarts niet omdat ze niet goed zijn maar omdat ik het gewoon eng vind, ik wordt hier goed behandelt en ben tot nu toe blij hier.

Vriendelijk,met gevoel voor humor

Ze komen altijd met een goed advies

Het personeel is altijd vriendelijk en wordt snel geholpen als je klachten of een probleem heeft.

Súper

Alles súper gegaan TOP

Supper vriendelijk

Ben blij met mijn keuze

Zeer vriendelijk personeel en goede tandzorg

Heel goed geholpen en afspraken zijn altijd strak en op tijd

Geen probleem met de tandarts

Ze zijn heel vriendelijk en rustig met de patienten

Zeer tevreden. Goede uitleg. En als je even wil stoppen je hand omhoog.

Toppers

Professionele mondzorg.

kundig geholpen

prima tandarts en assistente

Beide behandelingen controle gebit en reinigen gebit goed en op tijd. Het is jammer dat alles steeds duurder wordt en dat geeft een probleem voor de toekomst

Wordt goed geholpen

Kom er al jaren wordt goed geholpen ze zijn vriendelijk en goed advies

Ik ben content

Ik ben content

Erg goed geholpen.

Vakbekwame tandarts die oprecht betrokken is. Goede communicatie, goed advies en er wordt goed werk verricht.

ik heb geen klachten.

prima.

Tandarts is zeer kundig

ben tevreden

Goede schoonmaak

Zorgvuldig en respectvol

Mijn ervaring met de mondhygieniste is altijd perfect. Ze is professioneel, zorgvuldig, respectvol en zeer vriendelijk.

Heel goed

Ik gaf aan dat ik bang en zenuwachtig eas en de tandarts deed ook heel rustig. Ze was lief, aanspreekbaar en mijn zoon voelde zich gelijk op z’n gemak

Prettige en professionele ervaring

Katerina is een top professional die je geruststelt, die luistert en zeer nauwkeurig te werk gaat. Zeker een aanrader!

Vriendelijke, vakundige mondverzorging

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!