Súper

Alles súper gegaan TOP

Supper vriendelijk

Ben blij met mijn keuze

Zeer vriendelijk personeel en goede tandzorg

Heel goed geholpen en afspraken zijn altijd strak en op tijd

Geen probleem met de tandarts

Ze zijn heel vriendelijk en rustig met de patienten

Zeer tevreden. Goede uitleg. En als je even wil stoppen je hand omhoog.

Toppers

Professionele mondzorg.

kundig geholpen

prima tandarts en assistente

Beide behandelingen controle gebit en reinigen gebit goed en op tijd. Het is jammer dat alles steeds duurder wordt en dat geeft een probleem voor de toekomst

Wordt goed geholpen

Kom er al jaren wordt goed geholpen ze zijn vriendelijk en goed advies

Ik ben content

Ik ben content

Erg goed geholpen.

Vakbekwame tandarts die oprecht betrokken is. Goede communicatie, goed advies en er wordt goed werk verricht.

ik heb geen klachten.

prima.

Tandarts is zeer kundig

ben tevreden

Goede schoonmaak

Zorgvuldig en respectvol

Mijn ervaring met de mondhygieniste is altijd perfect. Ze is professioneel, zorgvuldig, respectvol en zeer vriendelijk.

Heel goed

Ik gaf aan dat ik bang en zenuwachtig eas en de tandarts deed ook heel rustig. Ze was lief, aanspreekbaar en mijn zoon voelde zich gelijk op z’n gemak

Prettige en professionele ervaring

Katerina is een top professional die je geruststelt, die luistert en zeer nauwkeurig te werk gaat. Zeker een aanrader!

Vriendelijke, vakundige mondverzorging

Goed.

Bij de behandeling benadrukte de tandarts dat ik geen gaatje heb.

uitstekend

vriendelijk en deskundig

Prima behandeling,

Niet lang wachten, prima behandeling, vriendelijk geholpen aan de balie

Staan altijd gelijk voor je klaar

De mensen die mij helpen zijn vriendelijk en professioneel in de behandeling,, helpen je snel als er wat aan de hand is geen lange wachttijden.

De behandeling was top!

De behandeling van mijn gebit door de mondhygiëniste was uitstekend!

Een goede behandeling.

Snel bekwaam, met zorg.

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!