Mijn ervaring is goed.

Mijn klachten werden serieus genomen, verholpen en ik kreeg advies.

Snel geholpen

Ik heb heel erg kiespijn , gebeld voor een afspraak en ik kon gelukkig op het zelfde dag na ongeveer twee uurtjes geholpen worden Een leuke tandarts die goed uitleg geeft ondanks zij niet veel tijd had heeft zij haar best gedaan om mij te helpen en de assistent ook Thnx !

Door jullie geweldige mondhygieniste ben ik van mijn pijn en mijn angst verlost!

Na jaren op zoek te zijn geweest naar een goede maar ook zorgzame mondhygieniste ben ik bij Morsal terecht gekomen. Wat een verademing was dat. Buiten dat ze zeer deskundig is, is ze heel vriendelijk en kan ze zich inleven in haar zeer patiënt. Ze heeft niet alleen mijn gebit weer gezond gemaakt maar er ook voor gezorgd dat ik mijn angsten heb overwonnen! Morsal, je bent en blijft mijn topper!! Dank je wel.

Prettig

Prettig

Is goed

Ik ben er goed geholpen

Vriendelijke medewerker die goed werk leverde.

Prima.

Ik werd snel geholpen beide keren woensdag en Samantha was begripvol

De gebitsreiniging heeft een prima resultaat opgeleverd.

De behandeling was, zoals dat altijd is, een beetje pijnlijk. Maar het gaat ten slotte om het resultaat en dat was prima.

Goed en vriendelijk geholpen.

wederom super snel en goed geholpen bij herstel vulling kies.

Zie boven

Heel goed

Was een goeie ervaring

Excellent service.

Professionele service with a smile and affordable.

Wat een fijne en professionele mensen werken hier!

Alleen maar positieve ervaringen. Zo vriendelijk en pijnloos geholpen! @respect

Vriendelijke mensen.

Je hoeft niet te lang te wachten. Goede zorg. Duidelijke uitleg.

goed en duidelijk geholpen

goed en duidelijk.

Ik ben volgens afspraak goed behandeld

Ben bij 2behandelaars geweest.goed advies gehad

Vriendelijk, kundig, informatief

Zie vorige

Prettige en vriendelijke mensen

Redelijk ontspannen.

Geweldige mondhygiëniste

Was een leuke en fijne ervaring prima geholpen en alles goed uitgelegd

Fijne ervaring

Snelle service, vaardige artsen.

Fijne afspraak

Laatste ervaring teleurstellend

Heel vervelende ervaring , plaatje dat in 1e instantie niet paste , waar de tandarts vroeg om de tandtechnicus , die zonder uitleg niet van plan was om even te komen kijken, kon de volgende dag terugkomen , ik was hier heel ontdaan en boos over . Krijg nu ook het gevoel dat iedere discipline op zijn eigen eilandje zit . Weet nu even niet hoe ik hier verder mee om moet gaan.

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!