Vriendelijk en vakkundig

Fijne uitleg en behandeling. Vooruitkijken op 't volgende bezoek.

Die mondzorg gaat goed gegaan

Tevreden

Altijd netjes geholpen

Heel vriendelijke en vakkundige hulp!!

Mevrouw Kitsou en Maksim helpen altijd heel vriendelijk en heel goed!

Goede tandarts

Fijne tandarts, M'n jongste zoon was erg bang, want de tand moest er echt uitgehaald worden omdat die in de weg zat voor z'n bijna volgroeide tand, en tandarts heeft hem gerust gesteld en met een soort spuit gel in z'n mond verdoofd.

Ik vind jullie super

Altijd aardig en professioneel personeel

Tevreden

Goede nieuwe tandarts,die duidelijke uitleg gaf welke kiezen en tanden extra aandacht nodig hebben

Meedenken, kunde, alles wat je van goede zorg mag verwachten!

Klasse mondzorg!

Graag naar de tandarts !

Vroeger was ik bang voor de tandarts. Nu ga ik er graag en met plezier naar toe. De vriendelijke ontvangst bij de balie, de vakkundige en lieve tandarts en preventie-medewerkster, de bekwame tandtechnieker: ik heb alleen maar goede ervaringen. Wanneer ik aangeef dat ik ergens bang voor ben of iets lastig of pijnlijk vind, dan wordt er rekening mee gehouden en waar mogelijk een oplossing bedacht. Zo is mijn vertrouwen in de loop van de tijd alleen maar gegroeid.

Vlot, vaardig en vriendelijk

Al lange tijd klant en ben altijd goed geholpen. Medewerkers zijn ook altijd vriendelijk.

Professioneel.

Ik voel me daar altijd op mijn gemak.

Zeer vriendelijk en netjes geholpen

De tandarts was bereid om ook iemand in een rolstoel 'te helpen en me in de behandelstoel te helpen ook al was ik links helemaal verlamd na een herseninfarct. Zeer positief

Goed geholpen

Goed geholpen door de tandarts op donderdag 11-12 door de tandarts. Zij heeft netjes mijn kies gevuld. Ik weet haar naam eigenlijk niet. Maar neem aan dat jullie dit wel weten.

UItstekend

Altijd aandacht voor mij. Zeer goed en fijn geholpen.

Vakkundig

Geeft informatie wat en hoe het gedaan wordt. Kleine behandelingen kunnen direct worden uitgevoerd.

Tandartsen doen goed hun werk

Tandartsen heb ik alleen maar goede ervaringen mee. Het enige wat jammer is en we nog niks over hebben gehoord over een rekening waar mijn man nooit een afspraak voor heeft gemaakt. En dan de zogenaamde manager kan niet bellen? Willen jullie deze rekening verrekenen met mijn laatste afspraak??? Zou toch wel netjes zijn..aangezien we niks meer gehoord hebben!

Ik wordt altijd heel goed en deskundig geholpen

Heel goed aardig en deskundig personeel

Goeds

Ik ben goed en professioneel Geholpen.

ik ben goed behandeld bij de tandarts het was prima

ik ben goed behandeld bij de tandarts het was prima.

Goed geholpen, ook bij mondhygiënist

Te duur

Laatste ik was bij de mondhygiënist geweest, ik schrok wel toen de rekening ,289 euros, ik zal heel ,maar heel goed nadenken voordat ik weer langs gaat

Prima, persoonlijk en professioneel

Zie boven

Ik ben zeer tevreden, kundig en altijd eerlijk

Weer goed behandeld

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!