Ja goed, professioneel

Ze zijn professioneel, ik word goed geholpen altijd.

Deskundig

De controle en nazorg zijn goed

Heel fijn

Ik ben op mijn gemak Wordt goed begeleid en duidelijk wat er gedaan wordt. Goed geluisterd en eerlijk advies. Ik ben tevreden.

Rekeningen

Rekening voor iets wat niet gedaan is

Goed geholpen en altijd aardig.

Bij MZC Burgraadt is het altijd duidelijk wat er gebeuren moet. Tandartsen die er rondlopen zijn veelal jonge kundige artsen. Ze helpen vriendelijk en weten goed hoe ze een probleem moeten aanpakken. Altijd fijn om er langs te gaan.

Vriendelijke ontvangst die begint bijde receptie. Tandarts en assistent vriendelijk rustig weten je gerust te stellen.. Humor. Duidelijk in de stappen wat er gaat gebeuren, controle halfjaarlijks en zoals al bekend was oude vulling vervangen voor composiet vulling op eigen verzoek.

Prima geholpen

Er was een stukje van een tand afgebroken en is weer keurig gerepareerd.

Profesional

Profesional

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Snel geholpen

Ivm mijn klachten in het boven gebit ben ik snel en vriendelijk geholpen.

Topteam

Katarina en Soraya mijn safe haven. Ik ben een angst patiënt en ze helpen me door elke behandeling heen. 100% aanrader

Professioneel

Receptioniste staat je vriendelijk te woord en denken mee.

Goeie zorg

Je word er altijd vriendelijk geholpen en bij de tandarts die legt altijd uit wat ze gaat doen en als ik een gaatje heb word het netjes verdoofd En bij de mondhygiënist word ik ook altijd netjes geholpen

Goede ontvangst en medewerkers

I

Mijn tanden verkeerd ingevuld mijn probleem is meer geworden

Klantvriendelijk, professioneel en super fijne medewerkers.

Ik ben reeds vele jaren klant bij mondzorgcentrum burgraadt en dat ter volle tevredenheid. De informatie voorziening is prima. Uitstekende agenda beheer. En de tandarts zoekt prima oplossingen voor mijn gebit dat er niet jonger op wordt ;-). Veel dank Paul Roos

Met plezier naar de tandarts!

Altijd weer een genot om bij deze tandarts te komen. Heel professioneel en altijd attent. Ik beveel deze tandartspraktijk aan bij anderen.

Deskundig en duidelijk

In deze praktijk wordt je behandeld door vriendelijke en deskundige professsionals.Behandeling zelf was pijnloos.Altijd mag vragen voor slijmvlies te verdoven om pijn te verzachten tijdents het prik,met verdovende zalf. Duidelijk en heldere uitleg van de nazorg!

netjes en goed geholpen

Beste tandarts ever !

Voel me op me gemak qord goed behandeld en heb een super goede lieve tandarts. Kortom alles zoals het moet zijn.

Kundig en vriendelijk geholpen

Eerst controle bij de tandarts, toen door naar de tandtechnieker voor het aanmeten van een prothese. Alles duidelijk uitgelegd en opgemeten. Vervolgafspraken gemaakt. Ronduit prima!

perfecte behandeling.

Doordat ik slecht ter been ben werd ik in een kamer geholpen. En doordat er wat tijd was gelijk een gaatje gevuld. Heel fijne tandartsen.

Prima mondzorg, deskundig personeel

Prima tandarts en mondhygiënist. Afspraken worden altijd netjes ingepland en lopen zelden uit. Goed bereikbaar in de stad.

Zeer snel geholpen.

Ik belde maandagmorgen omdat er een stuk van een kies was afgebroken. Ik kon al na een paar uur komen en ben zeer goed geholpen. En duidelijk gemaakt wat er wel kon (direct eten) en dat we later (begin volgend jaar) gaan kijken of er een kroon op moet komen. Dat is ook goed om te weten.

Heel fijn behandeld.

Tandarts legt alles heel goed uit. Heb 100% vertrouwen in haar.

Hele goede uitleg en geholpen.

Vriendelijke behandelaars met aandacht voor de patiënt.

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!