Uitstekende tandarts

Zeer prettige tandarts en mondzorg medewerkers, vriendelijk, professioneel en geduldig.

Super evaring

Hele fijne tandarts die ik heb En word altijd netjes geholpen

Van angst voor de tandarts, lig ik nu door jullie ontspannen in behandel stoel

Aan iedereen bedankt om bij van me angst af te krijgen.

Prima tandarts

Ze luister naar me en begrijp mij

Heel erg prettig

Super lieve dames

Veel vertrouwen in Catharina,s deskundigheid.

Professioneel en vriendelijk.

Periode controle

Snelle en grondige tandheelkundige controle en een complete gebitsreiniging.

Efficiënt

Half jaarlijkse controle en gebitsreiniging achter elkaar en klaar.

Super tandarts praktijk

Denken met je mee .. leggen het heel goed uit wat ze gaan doen .. geven goede advies … en luisteren naar jouw tijdens de onderzoek..

Slecht

Schandalig dat ik niet voor kiespijn langs mag komen omdat ik ook niet op controle ben geweest.

Snel geholpen!

Altijd goede ervaringen

Zeer goede en kundige tandartsenpraktijk.

N.v.t.

Top!

Mijn angst is groot en wordt weggenomen door haar rustige benadering! Katerina is een topper!!!

Zeer slecht behandeling

Heel slecht behandeling tijdens weghalen van overbruggen .

Lekker

I love the service you provide. Its only the costs i cant deal with. I dont have 700eu. But you are among the very best in your profession.

Enorm fijne tandarts en mondhygiëniste!

Ik kan niks anders zeggen dan, dat ik altijd fijn geholpen wordt.

Goed en duidelijk geholpen. Heel erg snel 2 afspraken. Maandag gebeld, gelijk dinsdag bij de tandarts en woensdag voor nieuwe prothese.

Als altijd weer prima en vakkundig geholpen!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Mondzorgcentrum Burgraadt.

prima geregeld

Het was voor de tweede keer en het was weer net zo goed als de eerste keer

Altijd goede service.

Ervaren en professioneel

Service is top en wordt rekening gehouden met de wensen.

Vriendelijke vakkundige verzorging

Vakkundig geholpen, met respect voor mijn mening.

Tevreden

Ik ben heel tevreden alles is prima

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!