Goede ervaring

ben kundig behandeld

Ben snel en goed behandeld

Is goed

Was goed .goed uitleg en kon s.middags gelijk terechte

Vriendelijk

Vriendelijk

Heel goed

Gewoon een prima behandeling

Zoals altijd vriendelijk ontvangen en goed behandeld. Duidelijke uitleg bij handelingen en door mij gestelde vragen.

Allee wordt keurig uitgelegd en de behandeling is top

Ik ben heel fijn geholpen. Top

Snel en goed geholpen met vastzetten losgekomen kroon

"sMorgens om 8 u gebeld, 'smiddags om 15 u geholpen

Geweldig en direct geholpen

Klachten direct aangepakt

Vertrouwen in mijn vaste tandarts

Ik was altijd erg bang voor de tandarts maar door de fijne behandelingen heb ik mijn angsten overwonnen.

Twee ver een afspraak. 100%

X

Ben tevreden met de behandeling

Dit moet nu eenmaal gebeuren om een gezond gebit te houden, dus ondergaat ik dat. Echt fijn vind ik het niet.

Prima service!

Er wordt naar oplossingen gezocht, erg vriendelijk en behulpzaam

Netjes gedaan

Heel netjes gedaan

Mijn ervaring is dat ik er met een goed gevoel naar toe gaat.

Ik vind dat je altijd prettig geholpen wordt. Er wordt ook eerlijk gezegd hoe het er voor staat. Je krijgt duidelijke uitleg van wat er gebeuren gaat. Dus al met al prima.

Word goed behandeld

Zowel tandarts als mondhyg waren top!

Blij met de dienstverlening van deze mensen.

Wordt goed geholpen en ze luister naar je

Prima vriendelijk goede uitleg

Goed uitgelegd vertel wat ze gaat doen ben tevreden

naar volle tevredenheid

zie boven

hele fijne praktijk

altijd vriendelijk en fijne behanelingen

Je wordt met respect behandeld

Deze vrouw waar ik al jaren komt is vriendelijk en vakbekwaam en leg alles goed uit wat ze gaat doen ik weet niet hoe ze heet ze komt uit Griekenland

Mijn ervaring was goed

Ik heb gebeld omdat een groot stuk van mijn kies afgebroken was. Ondanks dat mijn eigen tandarts er niet was, kon ik gelukkig wel gelijk die dag terecht.

Professionele behandeling.

De behandeling van de tandarts was professioneel. Duidelijke uitleg gekregen en was vriendelijk.

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!