Goede tandarts , vriendelijk , en wat ik ook belangrijk vind is als je bijvoorbeeld een gaatje hebt dat dit gelijk verholpen word , en dat je niet na een week weer terug moet.
Snel en Goed geholpen, helemaal tevreden mee…
Ik was ruim op tijd. Ik had om 10.20uur een afspraak en was er om ongeveer 10.10uur. Ik werd na even wachten binnengeroepen door de mondhygiëniste. Na de behandeling zei zij gaat u maar even naar de wachtkamer dan roept mijn collega, de tandtechnieker, u zo binnen. Na ongeveer 3 kwartier wachten maar eens even naar de receptie gelopen. Die reageerde gelijk door 1 van de receptie mensen te vragen om even naar Samantha te lopen en te vragen hoe dat zat. Toen werd ik al gauw naar binnen geroepen met de boodschap dat ik te laat was en ze had geen tijd om daar op te wachten want ze moest door met de afspraken. Op dat moment heb ik alleen gezegd dat ik echt niet te laat was. Maar je gaat toch aan jezelf twijfelen. Thuis dacht ik dat ik niet te laat was maar zijzelf. En dat ik waarschijnlijk binnen was bij de mondhygiëniste die wel op tijd was. Kijk zulke dingen kunnen gebeuren maar ik voelde me wel heel onrechtvaardig behandeld, dat ik de schuld kreeg van iets wat zij zelf fout deed. Vandaar maar 2 sterren .
Snelle hulp.
Jammer dat Eleni maar 2 dagen zit, dan is het lang wachten.
Ze uitspreken alles en zijn best doen voor mij
n.v.t.
De laatste vrouw was vriendelijk en duidelijk. Prima. Ik ken niet haar naam.
Echt een goede tandarts heb ik die met goede oplossingen komt.
Ik ben nu diverse malen geweest, bij wie je ook moet zijn maakt niet uit, iedereen is even vriendelijk. De behandelkamers zijn heel schoon, de wachttijd erg kort. Parkeren geeft soms een probleem
Altijd ruimte houden voor verbetering
Altijd naar wens geholpen
Goede uitleg over het gebit en na zorg. Super vriendelijke tandarts. Ik ben zeer tevreden.
De behandelaars zijn zeer bekwaam. Er wordt met me overlegd, en er wordt vooraf uitgelegd wat er gaat gebeuren. Ik ben zeer tevreden.
Goed behandeld
De behandeling is echt prima maar ik vind €70 voor een behandeling van een kwartier echt erg duur. Doet niets af aan de aardige en zorgvuldige werkwijze van Maxim.
Deze tandarts vertelt steeds wat ze gaat doen en wat ze tegenkomt.
Ik heb een zeer goede ervaring met uw bedrijf gehad. Mijn gebit is nu prima. De vervanging van het al oude gedeelte, 32 jaar oud, is goed gedaan. Alle lof wat mij betreft over deze behandeling.
Geeft een duidelijke uitleg over wat ze van plan over het geheel.
De behandeling is goed verlopen .fijn persoon ze blijf heel rustig ,geeft goeie uitleg .
Is net een duiven til dan zie je die en de volgende keer is er weer een ander
Alles is goed, comfortabele behandeling
Ik had meerdere malen aangegeven dat het pijn deed op een bepaalde plek toch werd er door gegaan op die plek ik had van te voren aangeven dat ik heel erg bang ben ook vond ik dat de tandarts erg geïrriteerd reageerde elke keer Voor mij word het een andere tandarts helaas
Mondhygiënist en tandarts nemen de tijd voor je en hebben begrip voor eventuele angst. Met name de tandarts zegt herhaaldelijk wat ze gaat doen. Prima geholpen!!
ik was beetje angstig met kiez trekken met ontsteking maar werd zo goed geholpen met verdoving dat ik niks voelde van prik en trekken en daarna heeft ze het gehecht dus ik was erg blij er mee en had ook geen dikke kaak gevoel van verdoving
Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!