Altijd correct,vriendelijk,kundig.

Prima geen klachten.

Uitstekende professionele service.

Tevreden klant.. bedankt voor uw oprechte steun.

Als altijd: prima, zeer deskundig, vakbekwaam en vriendelijk.

Inmiddels heb ik ruime ervaring bij Mondzorgcentrum Burgraadt, bij de tandarts, de mondhygiëniste en de implantoloog. Ik heb jarenlang tandartsangst gehad, daar ben ik nu volledig van genezen. Zeer tevreden over de zorg bij Mondzorgcentrum Burgraadt.

Ik ben heel goed geholpen

Ben super gied geholpen zonder pijn

Altijd een uitstekende dienstverlening.

Er wordt duidelijk uitgelegd hoe en wat er moet gebeuren. Altijd heel geduldig en vriendelijk contact. Duidelijke uitslagen.

Zeer prettig

Zeer prettig

Mondzorg

Goed, sneller geen pijnklachten,alles goed gedaan

Really good service

The staff is very friendly, at my previous dentist all they did was clean up but here they took the time to take X-rays during the intake appointment so overall very good service!

top

Vriendelijk en deskundig en direct behandeld

Snel geholpen

Ik had kiespijn,dat is binnen een halve dag verholpen.

Netjes geholpen. Ze gaan echt voor de mensen. Voor goed schoon netjes gebid

Fijne tandartspraktijk

Afspraken worden nagekomen en lopen zelden uit. Verder vriendelijk personeel en professionele mondzorg.

Katarina is gewoon top

kundig

Vriendelijk en kundig

Behandeling goed, maar….

Vanmorgen geweest voor preventie. Aardige en kundige assistente. Behandeling werd prima uitgevoerd! Echter wat mij irriteerde, en ik kom hier al 20 jaar en nooit eerder irritatie gehad, is dat er op de scheiding van mijn behandelkamer en de behandelkamer naast mij 2 medewerksters over privé dingen stonden te praten en niet zachtjes. Gevraagd aan de assistente of dit normaal is. Zij zou er wat van gaan zeggen, dus hoop ook dat ze dat gedaan heeft. Als ze privé dingen willen bespreken prima, maar doe dat dan in de personeelskamer o.i.d., maar niet dat iedereen kan meegenieten tijdens zijn/haar behandeling. Dit is dus een nadeel van de opzet van deze behandelkamers!

Hastig

Dokter zijn altijd hastig. Verkeerde afspraken gedaan door de medewerkers. En als je te laat ben, wordt heel snel in rekening gebracht. Ik ben ook niet te vreden met de behandeling. Snel, hastig, Laatste verdoving heeft mijn hele linkse gezicht meegenomen. En de vulling is nog groef en scherp. Sommige balie medewerkers zijn brutaal, je hoort ze met anderen aan de telefoon praten alsof het hun niet interesseert.

Mij dochter echt blij

snel en professioneel

snel in dag afgehandeld, door toegewijde medewerker

prima geholpen

Fijne praktijk met goed en vriendelijk personeel

Fijne praktijk met goed en vriendelijk personeel. Er wordt goed gecommuniceerd tussen patiënt en tandarts.

Altijd heel service gericht

Ik voel me altijd fijn bij eigen tandarts. Heel cordaat en duidelijk over te nemen plannen.

Teleurgesteld

Tandarts en mondhygiënist altijd zeer tevreden. Alleen deze keer werd ik bij binnenkomst verzocht om een foto te laten maken. Zonder dat ik hiervan op de hoogte was en nu blijkt ook nog dat mijn zorgverzekering de kosten niet dekt. Ik vind dat ik hier van tevoren over ingelicht had moeten worden. Want jullie kunnen zien wat mijn verzekering wel en niet vergoed.

Tevreden

Weer heel goed geholpen

Snel en goed

Vriendelijke tandarts en assisten Snel en vakkundig geholpen

Burgemeester de Raadtsingel 49

3311 JG Dordrecht

Over Mondzorgcentrum Burgraadt

Welkom bij Mondzorgcentrum Burgraadt! Bij MZC Burgraadt in Dordrecht zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!