professioneel, kundig en vriendelijk

heel fijn

altijd correct en vriendelijk

Was goed

Mijn ervaring is gewoon goed en wordt netjes behandeld

Vriendelijk, snel en correct behandeld.

meedenkende tandarts, is er echt voor patiënt

Wij zijn met hele gezin patiënt bij tandarts Bol. Hij denkt mee, is pro-actief en geïnteresseerd

Snel geholpen

M’n kroon was afgebroken, de volgende dag alweer kon ik geholpen worden.

Ervaren tandarts neemt de tijd voor je.

Mondzorg is een plezierige en betrouwbare instelling voor het gebit!

De wereld van de mondzorg is vandaag de dag moeilijk door het tandartsgebrek. Mondzorg slaagt er steeds in om een oplossing te bereiken in het problematische verloop in het tandartsbestand. Gisteren werd ik vriendelijk en correct behandeld door een nieuwe tandarts die een luisterend oor had voor mijn probleem en mij vervolgens adequaat (snel en goed) behandelde. Zo kan het ook!

Miscommunicatie

Afspraak verzet ivm dat ik graag bij mijn eigen tandarts wilde. Dit was helaas niet mogelijk en kwam ik op dat moment achter. We krijgen regelmatig mailtjes met nieuws, dat had daar gecommuniceerd kunnen worden. Helaas heeft assistente mijn tandvlees opgehaald waardoor ik paar dagen daar last van had. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad maar deze keer viel heel erg tegen.

Top!

Erg vriendelijk tandarts Bol, legt het duidelijk uit en ook aan mijn zoontje voor het eerst van drie jaar oud. Erg fijn

Vriendelijk en deskundig behandeld

Vriendelijk en deskundig behandeld.

Positief

Ik ben keurig op tijd en zeer goed geholpen

Geweldige tandarts assistente

Tegenwoordig doet de assistente al veel, had een zeer aardige mevrouw. Goed werk en met zorg behandeld.

ik kon niet worden aangemeld

vlotte behandelinen

Correct en adequate

Prettige en deskundig

Volle tevredenheid.

Afspraak maken vlot , behandeling zorgvuldig en naar tevredenheid.

De behandeling door Fiona Bouman is als kundig en prettig ervaren.

Zie boven

verbijsterd

De behandeling ging zo snel dat ik het idee heb dat het niet goed gebeurd kan zijn

geweldig

goed uitgevoerd, goed toegelicht, goed gecommuniceerd

Goede verzorging

Behandelingen altijd goed Wel vaak verandering tandarts. Is minder fijn

Vakkundig en vriendelijk

Door de aanmelding op het beeldscherm bij de ingang zag ik dat mijn e-mailadres niet -meer- klopte. De assistente achter de balie paste dat direct aan in de administratie. Met een glimlach! Tandarts Myrna ontving mij vriendelijk en deed een vakkundige intake over mijn medische situatie. Zij legde uit hoe ik het beste mijn elektrische tandenborstel kon gebruiken en benadrukte het schoonhouden van de ruimten tussen mijn tanden op een vriendelijke niet-belerende- manier. Haar naam staat niet in het lijsje met behandelaars verderop in dit formulier! Dat is wel jammer, want nu moet ik “onbekend” invullen.

geen opmerking

geen opmerking

prettige communicatie

bla

Vertrouwd gevoel

Heeft tijd en intresse en geeft advies

netjes ontvangen en behandeld

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.