Zeer snelle afspraak n.a.v. afgebroken stuk kies

Maandag gebeld voor een afspraak, woensdag kon ik al terecht en werd zeer vakkundig geholpen.

Goede zorg en begeleiding

Duidelijke uitleg

hele fijne mondhygianist die me geen pijn doet en keurig alles net uitleg en hoe ik me gebit schoon kan houden.. tandsteen verwijderen viel alles mee gelukkig.. volgende afspraak wil ik weer graag bij haar terug komen

ik ben zeer tevreden over de behandeling

ik ben zeer te vreden over de behandeling

Positief

Duidelijk en helder in de communicatie. Goede behandeling.

Fijne binnenkomst

Tandarts legt alles goed uit en neemt de tijd ervoor

Goede service, maar ook steeds een maar

Afspraak keurig op tijd, perfect, prima sfeer, beleefd en vriendelijk. Wel al twee keer snel een vulling weer verloren, maar één keurig onder garantie gerepareerd, alleen kreeg ik toch een rekening, die na een telefoontje werd ingetrokken. De tweede rekening kwam ook lekker snel en is verrassend hoog, weer een telefoontje nodig. ( twee componenten waarvan één tweevlaks voor een esthetische vulling aan de zijkant van een kies???)

Afgeraffeld

Ondanks de vriendelijke receptie en planning is het eindresultaat matig tot slecht ( scheve voortanden)door een gebrek aan concentratie gedurende de behandeling.

Geen communicatie naar patiënten.

Afgelopen week op de jaarlijkse controle geweest met ons dochtertje. Afspraak is al uitgesteld geweest omdat we een vervanger zouden hebben voor tandarts Bol. Dit is overigens ook niet naar mij gecommuniceerd. Het is dat mijn man aangaf dat tandarts Bol nog niet aan het werk was. Ik heb toen zelf moeten bellen om te vragen of we tandarts Bol voor onze controle zouden hebben. Toen werd er gezegd dat hij nog niet aan het werk was en daar een vervanger voor zou zijn.. Na een traumatische ervaring met een andere tandarts die wij eerder bij mondzorg hadden gehad, heb ik duidelijk aangegeven dat ik niet bij een andere tandarts ga. Afgelopen vrijdag (3-3-2023) werden wij wederom door een vervangende tandarts naar binnen geroepen. Bij deze meneer gaf ik ook aan dat ik liever niet door hem werd geholpen. Hij heeft mij uitgelegd waardoor tandarts Bol niet aanwezig was. Uiteindelijk stelde hij mij wel gerust, maar hij gaf aan dat ze niet iedere patiënt kunnen bellen om te zeggen dat er een vervanger zou zijn. Lijkt mij een kleine moeite. Zeker als je met een kind van 3 op de controle komt en mijn traumatische ervaring. Dit staat in mijn dossier vermeld. Als jullie van te voren even de patiënten inlichten zou dit wel fijn zijn! Ik heb nu dus 2 keer een vervangend tandarts gehad terwijl wij niet worden geïnformeerd.

Ik ben goed geholpen Prima.

Zeer vriendelijk en pijnloos

Tandarts Bol is een zeer rustige tandarts die alles tot op de seconde uitlegt.

Perfecte behandeling

Zoals altijd een goede zorgvuldige behandeling door de mondhygiëniste.

Beregoed

Uitstekend zoals meijntje haar best doet

Heel goede receptie, mondhygieniste top. Tandarts goed, maar de vele en doorlopende wisselingen niet

Zou ondanks goede ervaring toch niet aanbevelen door de vele wisselingen. Gaat ook ten kostte van jullie omzet want er is geen tijd om eens uitvoerig op mogelijkheden in te gaan.

Prima nagelopen en goed uitgelegd

professioneel

Vriendelijk tandarts

Wel kort bezoekje, stond na 5 minuten alweer buiten

Ben netjes geholpen.

Heb de behandeling prettig ervaren.

Was eigenlijk precies wat ik ervan verwachtte.

Mijn afspraak is dus perfect verlopen zeer goed ontvangen en geholpen door de mondzorg assistente Kimberley die alles weer keurig en lekker schoon gemaakt heeft en goed adviezen heeft gegeven voor het poetsen etc.

Geweldig geholpen door nieuwe tandarts

Na een lange wachttijd na mijn controlebezoek mocht ik weer terugkomen.Mijn eigen tandarts was voor langere tijd afwezig en daar was een vervanger voor.Deze zeer vrolijke en vriendelijke man heeft mij zeer goed geholpen.

Prima behandeling door mondhygiëniste Nauwkeurig.

Pijnlijk

Zeer veel napijn na trekken kies lijkt of ik een vuist heb gehad ook na drie dagen

empathisch en kundig

Ik heb van kinds af aan een angst voor alles wat met tandzorg te maken heeft. Bij Mondzorg wordt dit echt serieus genomen.

Controle

Ik was in de praktijk voor een controle. Zoals altijd neemt tandarts Bol de tijd om het gebit goed te bekijken, vertelt vooraf wat hij gaat doen en legt uit waarom hij iets doet. Altijd goed voorbereid kent hij je dossier, en zo ook dat van de kinderen. Erg prettig.

Goede en ,voor mijn gevoel ,deskundige behandeling

Goede uitgebreide behandeling met, terwijl ik dacht dat ik alles al wist, goede tips over het gebruik van tandpasta. Wel weer een nieuwe mondhygieniste, zoals ook elke keer een nieuwe tandarts.

Vriendelijk ook baliemedewerksters en assistentes

Heel goede behandeling en uitleg wat er mogelijk is,.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.