Rustig en uitstekend geholpen

De rust en tijd die er genomen wordt stel ik erg op prijs.

Prettig

Ondanks het volgen van een kies een prettige ervaring geweest.

Weer afspraak veranderd

Jammer, afspraak was en mondhygiënische en tandarts in een gekoppelde afspraak , ging weer voor de zoveelste keer niet door , betekend voor mij twee keer rijden vanaf oud Gastel .

Gehorige praktijk

Het is een gehorige praktijk. Alles staat in open verbinding met elkaar zodat je de gesprekken en (boor)geluiden hoort vanuit de behandelkamers. Geen leesbladen om de wachttijd door te komen. Wel erg aardige medewerkers.

ik ben al jaren bij Fiona de mondhygiëniste en meer dan tevreden. ik geef een zesje omdat het in het verleden zeer moeilijk was een afspraak te maken met een tandarts. mijn eigen tandarts de heer van Nes is met pensioen en een afspraak met een andere tandarts was toen bijna niet mogelijk .vandaar het zesje Fiona geeft ik een dikke 8 !

Snel geholpen.

Duidelijke uitleg van de 'werkzaamheden'

Rustige en duidelijke uitleg van de stappen die plaatsvonden tijdens mijn wortelkanaalbehandeling.

Goed functionerende praktijk.

Zie boven.

Heel gped

Goede aandacht, goede uitleg. Heb alleen geen naam onthouden van de vrouw die mij heeft geholpen.

Goed, maar...

Ik vond de behandeling erg prettig, wel 2 kanttekeningen en daarom geef ik dit cijfer 1- de afgelopen jaren heb ik al heel veel verschillende tandartsen voorbij zien komen, bijna bij elke controle is er weer een ander tandarts, ik zou liever een vaste tandarts hebben 2-ik moet terugkomen en er is dan pas na 3 maanden plek; dat is naar mijn mening erg lang.

Heel goed

Een hele goede ervaring met tandarts Mirna ik mag hopen dat ze lang blijft zij geeft veel vertrouwen

Zeer teleurstellend.

Kwam voor een periodieke controle bij de tandarts. De tandarts was echter niet aanwezig. We werden ontvangen door de assistente Patricia. Daarna werd ik (Rineke)direct bij mijn binnenkomst door Patricia in behandeling genomen. Assistente stelde direct bij binnenkomst voor een foto te maken. Daarna ging zij over (tandarts was er nog steeds niet) tot het reinigen van het gebit. Zei ook dat een controle altijd nu wel een 20 min tot een half uur duurde. Na een half uur kwam de tandarts, keek en voelde 1 minuut aan mijn gebit. Daarna was Albert aan de beurt, tandarts keek ook 1 minuut in zijn mond en klaar was tandarts. Hij heeft wel zijn excuus aangeboden voor de late binnenkomst.

Fantastisch

Zeer kundig was een vrouwelijke tandarts pas nieuwe echt aan winst

prettige sfeer

Er is een prettige sfeer waardoor mijn nervositeit minder werd.

tandarts Bol is top, legt alles goed uit wat hij eventueel gaat doen.

Ik ben prima geholpen.

Ik ben prima geholpen.

Heel goed

Goede tandarts praktijk

Uitmuntende mondverzorging

Vriendelijke ontvangen door de assistent. Volledige reiniging van m’n gebit en verwijdering tandsteen. Goede voorlichting. Daarna periodieke controle door de tandarts. Eveneens vriendelijk en duidelijk. Alle tijd werd genomen voor het bezoek.

correcte behandeling

Vroendelijk personeel.

als heel goed ervaren

Had 25 maart op zaterdagochtend een afspraak bij de mondhygiënist. Volgens mij was dit de eerste keer op zaterdag. De behandeling werd gedaan door Shahim, ook hij was voor het eerst bij Mondzorg Zevenbergen Duidelijke uitleg en een pijnloze behandeling, wat mij betreft ga ik volgende keer weer op zaterdag bij Shahim.

ben altijd tevreden

wordt altijd goed geholpen , en altijd een gezellig praatje

Uitstekend!

Zeer deskundige mensen. Hele rustige benadering. Fijne locatie en faciliteiten.

Professioneel

Medewerkers geven continu het gevoel dat zij denken vanuit het belang van de “ klant”.

Fijne praktijk en zeer kundig

Zeer vriendelijk en kundige tandarts.

Ondanks angst "voor de tandarts" toch een positieve ervaring.

Al sinds mijn kinderjaren ben ik enorm bang "voor de tandarts", maar natuurlijk alleen voor zijn/haar werkzaamheden. Dankzij de rustige en zeer voorzichtige benadering van de tandartsen bij Mondzorg, en niet te vergeten de fijne assistentes, heb ik de laatste 2 tandartsbehandelingen echt als positief ervaren.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.