Correct en op tijd behandeld voor een 1/2 jaarlijkse controle

zie hier boven

Fijne tandarts en assistentes

De controle verliep goed. Het zou echter wel fijn zijn om alle afspraken in de mail te ontvangen.

Vriendelijke tandarts

Pas 2x bij deze tandarts geweest Hij was erg vriendelijk maar meer kan ik er nog niet over zeggen en ook zijn naam weet ik niet, toch eens vragen de volgende keer Ik had hiervoor tandarts van Nes

Kundig met opmerking

Het is niet goed om mensen, die verdoofd zijn, over het hoofd van de patiënt een gesprek te voeren. Verder is er goed werk geleverd.

uitstekend

Op tijd, vriendelijk en goede behandeling

Kundig , vriendelijk efficiënt

Goed geholpen en alle uitleg.

Netjes en goed geholpen.

Afspraak was 10 min uitgelopen maar er werd gewoon de tijd voor je genomen. Vakkundige mensen!

Heel goed en duidelijk

Het was duidelijk ,goed en vlot. Daar hou ik wel van , niet van dat voorzichtig en flauw. Niet dat dat ik dat bij iemand van jullie ervaar maar ik vind dit fijn. Als je vragen hebt krijg je duidelijk en eerlijke uitleg. Althans zo komt het bij mij over. En meteen doorpakken met de planning.

Gemende gevoelens

Heb vroeger altijd een vaste tandarts gehad welke zijn praktijk heeft verkocht aan mondzorg. Hij is zelf een aantal jaren door blijven werken bij mondzorg en ik was toen zeer te vrede. Sind corna is eigenlijk alles anders geworden. Mn tandarts is weg en het voelt allemaal rommelig aan nu. De tandarts welke in nu heb toegewezen vanuit mondzorg is super lief, mooi, vriendelijk en ongetwijfeld toegewijd aan haar beroep (eigenlijk een droom vrouw) maar het is niet mijn tandarts van Nes !!

Altijd netjes en correct geholpen

Men legt altijd uit wat men gaat doen.

Veel ste veel tijd druk

Alles is gehaast

Professionele zorg

Keurige uitleg over wat er gedaan gaat worden.

Goede improvisatie

Perfect oplossing voor een simpel probleem als er een lampje kapot is. Snel en adequaat opgelost.

Met de nodige zorg en tijd geholpen

Mijn angst voor de tandarts zal door ervaringen in mijn jeugd nooit meer weggaan, maar op de manier waarop ik bij Mondzorg Zevenbergen word geholpen, is het in ieder geval heel veel prettiger.

Korte wachttijd en prima en klantvriendelijke behandeling.

Zie boven.

Alles goed verlopen.

Tandarts is vakkundig en vriendelijk

Goed.

Wijze van behandeling was m.i. erg deskundig, maar wel heel zakelijk.

Ben goed behandeld

Goed hoor.

Fijn geholpen

Even moeten wachten maar daarna fijn geholpen

Zorgvuldig

Heel zorgvuldig,en fijn dat Fiona er weer was, Maar de plaatsvervangers waren ook goed .

Rustig en uitstekend geholpen

De rust en tijd die er genomen wordt stel ik erg op prijs.

Prettig

Ondanks het volgen van een kies een prettige ervaring geweest.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.