Vriendelijk en snelle behandeling goeie uitleg

Goede zorg geleverd

De tandarts liep een beetje uit, waardoor ik iets later bij de mondhygiënist was. Maar dat was geen probleem, de communicatie onderling was goed. Ook werd ik door zowel de tandarts als de mondhygiëniste goed behandeld en werd er goed aandacht besteed aan mijn gebit

Het was een goede dokter en ik was heel goed en netjes behandeld

Prima praktijk

Vriendelijk personeel. Je wordt op tijd geholpen.

prima behandeling

Vriendelijke mondhygiëniste, goede hulp.

Vlotte vakbekwame zorgverlening

Hele goede tandarts

Heel goed uitgelegd en rustig.

Top!

Op tijd geholpen, tandarts Bol doet het leuk met kids.

Snelle service !

Altijd vriendelijk en wordt goed geholpen

Goed geholpen en voorgelicht

Na ongeveer 40 jaar bij tandarts van Nes te zijn geweest, was dit even omschakelen. Maar duidelijke informatie gekregen van de assistente. Wij zijn bij Mariana geweest. Zij staat niet in het rijtje bij tandartsen die ons behandeld heeft.

Weer een andere tandarts

Ik kwam voor een tandartscontrole en mondhygiëniste. Bij binnenkomst werd gezegd dat de tandarts ziek was. Toch controle van de tandarts gehad. Daarna naar de mondhygiëniste, die had doorgekregen dat ze de controle ook moest doen. Uiteindelijk is toch alles goed gegaan.

goed geholpen

geen wachttijd gehad en uitstekend geholpen weer.

Tevreden

Prima geholpen

fijn clubje met mensen

goede uitleg voor je onder behandeling wordt genomen, krijg het gevoel dat er met goede zorg wordt gehandeld!

Vriendelijk en goede behandeling

Gewoon goed

Tandarts Bol zeer kundig en aardig

Tandarts Bol legt alles zeer duidelijk en goed uit, neemt de tijd, zeker ook als je geen fan bent van een tandartsbezoek.

Vriendelijkheid en kundigheid

Goed, luistert goed naar je.

Heel erg tevreden

Super aardig en lief naar kinderen. Maar heeft ook geduld met kinderen. Legt het uit hoe alles werkt en gaat.

Dat ik nu gelukkig steeds dezelfde tandarts hebt

Vriendelijk, duidelijk en kundig

Zie hierboven

Zeer goed behandeld

Ik hoop alleen dat ik telkens dezelfde tandarts krijg. En niet die en dan die tandarts.

Mijn relatie met mondzorg atyd prima

Ik heb een goede relatie met mondzorg,wordaltyd vriendelijk ontvangen,en de medewerkers zijn altyd aardige mensen.grtjes gjhofmann

Helemaal goed was alleen bij Mijntje

Had een gevoelige kies heeft daar rekening mee gehouden en heeft ook een ander merk tandpasta voor gesteld. Heel prettig allemaal

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.