Goed en snel geholpen en er word met je mee gedacht

Tevreden

Jammer dat ik op dag van mijn bezoek smorgens per post een kaart ontvangen heb om een afspraak te maken, en smiddags nog geen afspraak gemaakt kon worden voor over een half jaar. Beetje verwarrend bijelkaar. Met vriendelijke groet, Jacqueline Huijbregts

Ben erg tevreden over de behandeling.

Rustige benadering. Weet wat ze doet.

gewoon goed.

gewoon goed.

Alles was prima in orde

Alles was prima in orde

Prettige behandeling, rustig en duidelijke uitleg

Je voelt je op je gemak! Zowel bij tandarts Bol als bij de mondhygieniste!

Alles goed geregeld

Fijn om nog even ter herinnering een E mail te krijgen ,contact is zeer zeker goed .deskundige tandarts praktijk !

geweldig geholpen door Hero

Keek er tegen op om een klikprotese te laten doen. De arts die het uitvoerde mocht wel wat vriendelijker overkomen. Daarna bij Hero was duidelijk en vriendelijk en gaf een goede uitleg wat hij ging doen.

Netjes geholpen en uitleg gekregen over hoe en wat..

Personeel is prima apparatuur is niet meer in topconditie !

Door het vertrouwen in de mondhygiëniste waar ik al jaren kom, is het bezoek altijd fijn

Heel tevreden

P

Prima behandeld

Is duidelijk en professioneel

Vriendelijk en deskundig

Hr. Bol is geduldig en legt alles goed uit. Fiona werkt heel precies.

Prima behandeling door mondhygieniste

Prima behandeling. Goed advies.

netjes geholpen

Mijn beugeldraadje was los, dit draadje is 13 jaar geleden geplaatst bij een andere tandarts. Was geen enkel probleem en is netjes weer vastgemaakt. Heb wel eens mindere ervaringen gehad bij deze tandarts maar er lopen er ook zoveel rond dat ik nooit een vaste tandarts gehad heb daar

Nieuwe tandarts ontmoet

Lijkt me een fijne vriendelijke tandarts, bezoekje was kort en informatief dus nog geen ervaring qua werkwijze

Vervolgbehandeling

Vroeger werden eenvoudige behandelingen, zoals tandsteen verwijderen, direct uitgevoerd. Nu moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Een prettige ervaring

Wat ik mis is een vaste tandarts. Ik heb al een hele trits tandartsen gehad.

Er is onvoldoende gelegenheid om een bepaald onderhoudsplan voor mijn gebit uit te stippelen omdat de band met tandartsen feitelijk ontbreekt. Ik denk dat iedere patiënt daar behoefte aan heeft. De kwaliteit van mijn huidige tandarts kan ik ook niet goed beoordelen als gevolg van de korte ervaringstijd.

Jammer dat er de laatste tijd zoveel personeelswisselingen zijn

heel goed

heel goed

Fijne mensen die hun beroep verstaan

Prima praktijk!

Prima praktijk, vriendelijk en kundig personeel. Ook met evt. verzetten van een afspraak nooit een probleem. Verzoek voor verzetten komt ook soms vanaf hun kant maar daar is dan altijd wel een mouw aan te passen.

Goede behandeling

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.