Goed geholpen, lange wachtijd

Ik heb lang moeten wachten. 40 minuten later ben ik pas geholpen. Kan een keer gebeuren maar als dit vaker voorkomt moet er wel even nagedacht worden hoe dit opgelost wordt. Verder wel heel goed geholpen. Ronald is altijd eeg vriendelijk!

Heel erg goed

Heb zelf nog steeds angst voor tandarts van vroeger. Tandarts Bol gaat hier erg goed mee om, altijd geruststellend en gaat zorgvuldig te werk.

Dit is gewoon een uitstekende en vriendelijke tandarts

Tandarts Bol wist toch maar weer mijn losse kroon vast te zetten. Een eerdere poging bij een andere collega was niet gelukt!

Goede tandzorg met aandacht voor de persoon

Zeer attente tandarts met aandacht voor de persoon achter het gebit

Prima geholpen

Mijn gebit is weer fijn schoon.

heel duidelijk en netjes

zeer duidelijke en netjes geholpen door de tandarts.

super aardige mensen

Begon met mijn mondhygieniste Mijnthe ..super aardig en kundig ,wil geen ander..En daarna bij Tandarts Bol ,precies hetzelfde heel aardig , rustig en zeer kundig ..Als deze twee specialisten blijven , dan ben ik zeer zeer tevreden ..En bij de Balie ook daar erg vriendelijk , dit keer was het Silvia ..prima geholpen ..

Prima geholpen

Was angstig moest kies getrokken worden door een voor mij nieuwe en vrij jonge tandarts. Ik werd goed begeleid en op mijn gemak gesteld. Top!

Met name de klantvriendelijkheid springt er uit!!

Verschil van inzicht tussen artsen

Twee jaar geleden werd geconstateerd dat het ondergebit moet worden verwijderd. Heden werd mij verteld dat het zoveel mogelijk kan blijven staan. Ook heden bij twee artsen verschil van inzicht. Cosmetische behandeling of gewoon reparatie. Op kosten jagen zit ik niet op te wachten.

Fijne snelle hulp

Mijn retentiedraadje van mijn beugel was los geraakt. Paar dagen later vast geplakt, niet mijn vaste tandarts. Dat was geen probleem fijn en snel geholpen door een andere tandarts. Ik weet niet wie mij heeft geholpen.

Tandarts werkt secuur en geeft goede uitleg van wat hij gaat doen.

Prima!

Het gebit van mijn moeder snel gerepareerd.

Kon gelukkig snel geholpen worden i.v.m. pijn.

Belde in de morgen, omdat ik behoorlijk kiespijn had. Ondanks de volle agenda kon ik toch om 15.00h geholpen worden. Perfect en dank!!

vriedelijk

Alles prima

Aardige mensen en kundig kom hier al jaren.

super

zeer vriendelijke en goede uitleg

mijn ervaring met mondzorg Zevenbergen is prima.

mijn ervaring met mondzorg Zevenbergen is prima.

Keurig op tijd geholpen

heel goed

De behandelaars zijn heel aardig en zorgzaam, en doen er alles aan om je een goede behandeling te geven.

Over het algemeen prima

Vriendelijk persooneel, maar communicatie vooraf mag wat beter. Vertel aan de patienten wat je gaat doen, zodat ze zich daar op kunnen voorbereiden.

Goed hoor

Alles was goed gegaan

Fijne Tandarts, duidelijke uitleg

Ik heb nooit veel problemen met mijn gebit, de tandarts verwijdert zelf altijd even snel tandsteen. Foto's worden pas gemaakt als hij het nodig acht, dus ook kosten technisch is dat fijn. De uitleg die de Tandarts geeft is altijd duidelijk en goed onderbouwd.

Veel aandacht voor gebit en persoon

Je voelt je serieus genomen en er wordt grondig behandeld.

vakkundig en doortastend

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.