Vriendelijke en uitstekende behandeling met een duidelijke uitleg!

Bij binnenkomst werd ik ontvangen door een vriendelijke receptioniste. Tandarts Bol geeft door een persoonlijke benadering je vertrouwen in de behandeling en komt deskundig over. Geeft een uitgebreide en duidelijke uitleg voor en tijdens de behadeling.

Ik vakkundig geholpen.

Fijn dat het hier niet pijnlijk is.

Vriendelijke dames aan de balie en fijne tandarts ( Mariana)

Zie boven

Rustig/ vakkundig

Je word vriendelijk ontvangen. Er word per stap uitgelegd wat er gedaan word.

Fiona de mondhyginiste doet haar werk altijd erg goed!

Heb vaste hygieniste dus altijd goed werk

De behandeling (en) waren in het algemeen goed en adequaat naar mijn mening,alleen aan de verdere voorlichting over wat de behandeling precies inhoud en wat ze gedaan hebben vind ik niet zo goed of duidelijk, Ik heb bijvoorbeeld een ondergebid bekomen, een zo genaamde klick gebit, achteraf blijkt dat ik dat gebid er helemaal niet meer uitkrijg en dat wist ik niet en is mij ook niet verteld.

Fijne praktijk

Kundige, klantvriendige fijne praktijk

Was heel prettig

Ik heb sinds kort nieuwe tandarts, voel me heel prettig.haar naam was linda een tandarts die op donderdag extra werkt een superfijne tandarts die alles duidelijk uitleg.

Super fijn behandeld

Was erg gespannen maar werd snel op m’n gemak gesteld. Zeer grondige reiniging van mijn tanden en kiezen door de mondhygiëniste. Er werd duidelijk uitleg gegeven en na afloop een wereld van verschil met mijn tanden.

Noodzakelijk maar prettig

Noodzakelijk maar als prettig ervaren, de specialiste weet wat ze doen moet en werkt het perfect af geef goede uitleg en tips mee om te gebruiken

Fijne behandeling van deze mondhygiëniste.

Fijne behandeling van deze mondhygiëniste. Ik heb haar graag het liefst als mijn vaste mondhygiëniste, als dit mogelijk is.

Goed gevoel en kundig geholpen

Voor de eerste keer een andere tandarts na 40 jaar bij dezelfde,jong en kundig,geeft een goed gevoel,blij mee!

Nooit dezelfde tandarts

Controle duurde nog geen 5 minuten

Niet correct

Ging iets mis met versturen Eigenlijk geen commentaar laatste jaren is het juist achteruit gegaan is mijn mening zelfs afgelopen week ik heb al elk 6 mnd dezelfde mondhygiënist maar maandag hadden jullie zelf het anders ingepland uiteindelijk is het nog goed gekomen dat ik wel me eigen mondhygiënist heb Maar ik ben dat jo jo een beetje beu aan het worden dan die tandarts en 6 mnd later zijn ze weer weg of ziek of door andere omstandigheden en er wordt vanuit mondzorg niets gemeld of gebeld je krijgt even andere tandarts wordt daar niet echt blij van 1 na laatste keer heb je een combinatie afspraak zeggen ze gewoon dood leuk mondhygiënist doet ook gelijk de controle voor de tandarts Voor de rest geen commentaar want denk dat over 6 mnd weet een andere tandarts heb de laatste jaren heb ik er zeker wel 5 a 6 voorbij zien komen liefst heb ik een vaste tandarts maar blijkbaar is dat heel moeilijk !! Hoeven ook niet te bellen ect ik deel alleen mijn ervaringen maar het elke 6 mnd hard achteruit!!!

helemaal tevreden

Helemaal tevreden

Vriendelijk geholpen

Ik heb mijn eerste bezoek bij deze tandarts als prettig ervaren. Vriendelijke medewerkers, het is schoon en netjes en ik werd op tijd geholpen.

prima geholpen!

Heb paniek aanvallen maar daar was nu niet aan de orde dus prima! geholpen.

Leuke eerste ontmoeting met nieuwe tandarts

Voor het eerst kennis gemaakt met de nieuwe tandarts. Ze kwam spontaan, vriendelijk en vakkundig over. Hopelijk is dit een blijvertje, een goede aanwinst voor het team van Mondzorg Zevenbergen.

Vlotte behandeling door dr Bol

Zeer goed geholpen .

Ik woon niet meer in Zevenbergen maar had gebeld dat ze bij uitval deze week mij konden bellen. Was super fijn dat ze vrijdag toevallig een uitvaller hadden . Weet dat dit niet vaak is ivm de drukte.Fijne tandarts en vriendelijke assistent en balie.

Goed en kundig geholpen

Er wordt in overleg een behandelplan besproken

Goed is zoals het moet!!!!!

Alleen de afspraak met de tandarts was niet helemaal goed, de afspraak was dat ik opgeroepen zou worden rond 12.10 uur en omdat er niemand kwam heb ik het gevraagd en toen is er een oplossing gekomen. eerder was ik bij Meintje geweest en later zou dr. Bol nakijken of er nog iets was, maar deze bleek geen dienst te hebben, ik werd uiteindelijk geholpen dus heb ik geen probleem er mee.

Professionele behandeling

Op tijd, vakkundig en vriendelijk

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.