Prima dienstverlening

Na enige tijd weer terug voor een halfjaarcontrole, prima de draad weer opgepakt.

Heel tevreden !!

Vriendelijke dames bij de balie. Ook over tandarts heel tevreden.

Professioneel

Goede ontvangst bij receptie, tandarts neemt de tijd en legt goed uit

Prettige en stabiele praktijk.

Al vanaf de lagere school onder controle/behandeling bij Mertz en kort na de start bij Mondzorg ZvB is Bol verantwoordelijk voor het onderhoud van mijn gebit. Dik tevreden !

Voor het eerst lang moeten wachten voordat ik k aan de beurt was!!

Lang wachten was oorzaak van uitloop bij tandarts Bol. De behandeling bij mondhygiënische en tandarts was naar volle tevredenheid.

Fijne tandarts (Bol) leg alles goed uit

fijn receptie personeel

op tijd en snel geholpen

Fijn geholpen

Fijn geholpen met een goed resultaat

Prettig tandartsbezoek

Fijn ontvangst, snel geholpen en heldere communicatie. Ook meteen tandsteen verwijdert. Al met al een prettig tandartsbezoek!

Fijne mensen en goed in hun vak!!

Eerst bij de.mondhygiëniste geweest legde prima uit wat er ging gebeuren. Bijna pijnloos, heel fijn. Mijn tanden zagen er weer pico bello uit! Daarna naar de tandarts. Ook hij legt altijd goed uit wat er gaat gebeuren.

prima behandeling

vakkundige behandeling,

Kort en matig bezoek

Kort bezoekje voor controle van nog geen 5 minuten. Ff paar keer tikken tegen de tanden en mededelen wat ik al 10 jaar weet. Nog niet eens ff de moeite nemen de boel lekker schoon te maken of spoelen. Voor de 5e keer alweer een nieuwe tandarts die 1x per week invalt. Heb ik over een half jaar dan weer iemand anders?? Jammerr..

Altijd goed behandeld en vriendelijk ontvangen

Altijd goed behandeld ,leg goed en duidelijk uit wat hij gaat doen,worden vriendelijk ontvangen .

Bij ontvangst snel aanmelden door digitaal systeem en goed geholpen door deskundig personeel

flexibel en meedenkend

Aardige behulpzame assistente en meedenkend goed personeel

uitstekend

Vriendelijk tandarts met een vriendelijke (komische) assistent. Uitstekend geholpen en ze weten hoe bang ik ben ;-)

Ik ben prima geholpen door Kim

Kim heeft mij heel goed geholpen. En na de behandeling geen last gehad

uitstekend

uitstekend en vakkundig

Goed en prettig

Duidelijk uitleg gekregen en in rust behandeld.

Snelheid

Ik heb twee x eerder een behandeling gehad bij een andere mondhygieniste en deze behandeling duurde dik 45 min en werd uitgevreid behandeld. Afgelopen zaterdag stond ik na 20 min al weer buiten . Tevens gaf degene advies op deze toon. Hoe vaak flost u; Nou euh paar x per week maar niet echt standaard. Het is de bedoeling min 2x per dag. Is de vorige keer ook al aan u medegedeeld. Bijzondere toonzetting ;) M.a.w. Graag de volgende keer een andere tandarts

Omdat Hero er niet was ben ik toch geholpen omdat ik pijn in mijn mond had .. Helaas is de pijn nog niet helemaal weg dus moet ik nog een x langst komen

Prima geholpen !

Goed geholpen en netjes. Fijn dat het ook op zaterdag kan.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.