Efficiënt minder pijnlijk dan voorheen

tevreden

Ben netjes op tijd geholpen

Mooie praktijk met kundig én vriendelijk personeel

Afspraak bij de mondhygiëniste: zelf vind ik dit super vervelend maar het is nodig en Fiona is een prima mondhygiënist!

Ik word altijd erg goed geholpen

Goede communicatie, meedenken en fijne praktijk

Fijne en lieve tandarts.

Ze is rustig en geeft goede uitleg. Wij voelde ons erg op ons gemak.

Fijne controle

Ze komt heel rustig en vriendelijk over. Neemt alle tijd voor mijn dochter. Geeft goed advies.

super

Zeer goede behandeling met duidelijke en aannemelijke adviezen.

Matig

Bij de mondhygiëniste had ik de indruk dat ze alle moeite deed om de rekening zo hoog mogelijk te maken.

Minder prettig dan anders

Er zijn veel wisselingen waardoor je steeds iemand anders krijgt. Erg jammer. Deze tandarts was minder fijn in haar controle. Na mijn controle veel last van mijn tandvlees.

Vakkundig

Vakvrouw

Weer een andere tandarts

Weer een andere tandarts, steeds hebben we een andere die ook wat anders weer zegt over het gebit. Je weet niet waar je aan toe bent. Wel is het fijn dat de controle.door kan gaan.

voldoende

mond hygieniste mijn tanden goed schoon gemaakt,voldoende tijd daar voor genomen . tandarts is nog geen 5 min, bezig geweest ...

goed!

Zij luisterde goed naar mij en deed haar werk met beleid. Rustig en met aandacht!

zeer tevreden

Mijn ervaring is dat ik zeer goed geholpen ben ben heel tevreden

Goede nette behandeling

heel tevreden

wij zijn beiden heel tevreden over het bezoek aan de tandarts en zijn assistente.

Ja

Gebeld voor een toch wel vage klacht. Kon de andere dag terecht en probleem is aangepakt.

Slechte communicatie

Na met de tandarts overlegd te hebben dat mijn man weliswaar een ontsteking had, maar daar geen last van heeft, hebben we afgesproken “het in de gaten te houden”. Ikzelf had gaatjes en wist dat ik terug moest komen. Toen heb ik een afspraak gemaakt. Bij thuiskomst bleek dat die afspraak werd bevestigd aan mijn man. Een later telefoontje leerde ons dat ík nog een afspraak moest maken, maar mijn man naar de mond hygiëniste moest. Dat was niet de afspraak! Het was allemaal heel verwarrend.

moeilijk telefonisch bereikbaar. eerstwachtende pas na 9 minuten verbinding

Hulp en behandeling verder uitstekend

Tandarts Bol is deskundig en klantvriendelijk!

Deskundig en klantvriendelijk is tandarts Bol

Geruststellend!

Tandarts Bol gaat voor kwaliteit en zekerheid. En daar ben ik blij mee.

Lekker ontspannen

Hartelijk ontvangst en duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren

Prettig geholpen

Bij controle-afspraak zijn mijn vragen goed en kundig beantwoord.

Snel, vriendelijk en effectief gedaan

Ik kon snel terecht na mijn vakantie. Daar brak mijn kies af.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.