indrukwekkend

De arts deed vakkundig haar werk, ze had alles onder controle.

heel goed

fijn geholpen

professioneel en goede informatie

Heb het gevoel dat mijn gebit nog niet eerder zo goed is bekeken en schoongemaakt. Met zeer heldere tips wat ik zelf moet doen om problemen te voorkomen.

weer prima geholpen

al vele jaren bij Fiona onder behandeling, geen klachten, wordt iedere keer vriendelijk en goed geholpen

Aardige tandarts en goede uitleg

Aardige tandarts die goed uit heeft gelegd wat er moet gebeuren en waarom en liet de keuze aan de patient

Was een moeilijke kies om te vullen maar zonder verdoving en zonder pijn is het prima gegaan.

Goede behandeling

Goede behandeling bij mondhygieniste Fiona Bouman

Snelle afspraak en zeer zorgvuldige behandeling.

Ik had onverwachts een probleem met een kies. Gelukkig kon ik snel terecht en ben ik erg goed geholpen.

Zeer positief

Goed ingekocht wat er ging gebeuren en wat ze aan het doen waren

Vriendelijk, op tijd, deskundig

Prima behandeling

Kundige tandarts die goed uitlegt waar hij mee bezig is.

Keurig professioneel

Positieve ervaring.

Ben heel tevreden met behandeling door mondhygieniste Meintje Buijssen en tandarts Ronald Bol.

Prima.

2 kiezen getrokken zonder pijn of napijn.

Behandeling met duidelijke en geruststellende stap voor stap toelichting

Prettige ervaring bij Tandarts Bol. Goed overzicht van de te nemen stappen in het hele traject met duidelijke uitleg over wat ie aan het doen is tijdens de behandeling.

Zeer fijne praktijk!

Vriendelijke mensen, zowel achter de balie als de tandartsen en assistentes. Er wordt met je meegedacht en ik voel me altijd serieus genomen. Tandarts Bol is super; hij bespreekt opties, werkt rustig en licht toe wat hij doet. Ook voor kinderen zeer prettig in de omgang. Hij neemt hen ook echt serieus en vertelt onze kinderen bijvoorbeeld wie er "gewonnen" heeft met poetsen. Bij een behandeling stopt hij ook écht meteen als je je hand volgens afspraak opsteekt. Verdoving mag ook altijd. Ja, het is druk en soms lange wachttijden. Maar er zijn wel altijd vervangende tandartsen en ook die waren altijd aardig.

Ontzettend fijne tandarts

Tandarts Bol is een ontzettend aardige tandarts. Belangstellend, werkt erg nauwkeurig en geconcentreerd, zegt bij alles wat hij gaat doen en wat je eventueel kunt verwachten. Hele fijne tandarts die ook nog meedenkt!

Tandarts Bol een geweldige tandarts

Ik ben 1 van de gelukkige die bij tandarts Bol als patiënt ben, dat vind ik fantastisch ..Aangezien ik erg ban g bent , hij helpt je geweldig ..opelijk blijft hij daar werken ..

Een fijne tandarts

Een fijne tandarts met veel begrip en legde alles erg goed uit. Kon mij goed geruststellen. Nadeel was: 2 weken wachten met klachten tot je in de praktijk terecht kon. Als het niet kon wachten was het advies om naar de spoed tandarts te gaan. Dit vind ik niet patiënt gericht

Top tandarts

Fijne tandarts. En baliemedewerkers

Ik was bij fiona de mondhygiëniste waar ik al jaren bij kom en die is voor mijn fantastisch.

Fijn netjes neem alle tijd

Je word netjes geholpen en neem alle tijd voor je

Goed en correct geholpen

Goede en vakkundige mensen werken daar.

Goed en vakkundig geholpen

Goede uitleg over wat er gaat gebeuren

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.