Vriendelijk geholpen

Ben erg vriendelijk geholpen

Accuraat geholpen en geadviseerd

Prettige dienstverlening voor noodzakelijke Zorg.

Goede en vriendelijke ontvangst bij een “voor” mij nieuwe tandarts. Deskundige behandeling.

Mijn vorige tandarts verwijderde zelf altijd wat tandsteen tot mijn volle tevredenheid. Nu moest ik naar de mondhygiënnist voor een 20 minuten durende behandeling en kreeg ik daarvoor de rekening thuisgestuurd. Minpuntjes: extra afspraak, extra rekening, weinig verschil met de vroegere behandeling van mijn vorige tandarts. Ik kan geen persoon aangeven omdat het keuze menu niet bijgewerkt is. Mariana Pinto ontbreekt namelijk in het keuze menu.

Altijd op m'n gemak bij deze tandarts, informeert goed tijdens de handelingen, geen problemen naderhand.

Lange wachttijd tussen bellen voor afspraak en langs kunnen komen

Ik heb in februari gebeld en kon in augustus! Langs komen. Helaas een week eerder een kies afgebroken en kon niet eerder geholpen worden dan de dag dat ik al de afspraak controle had. De tandarts was alleen op de hoogte van kies afgebroken en niet dat ik ook controle gebit moest hebben. Zowel de behandeling kies als controle ging wijfelend, misschien omdat ik aangaf een hersenaandoening te hebben met zintuiglijke overprikkeling. Eerdere afspraken met tandarts Verstraten waren altijd goed en zeer professioneel. Nu niet.

alles netjes geregeld en op tijd

ga zo door

Heel vriendelijk en vakkundig.

Super!

Bij controle onze dochter van 3 meegenomen en tandarts Bol deed het echt heel erg leuk! Fijne ervaring voor onze dochter aan de tandarts.

Prima zorg!

Volgens afgesproken tijd naar de behandelkamer, en daar met zorg en aandacht behandeld.

Lief, zorgzaam én geduldig!

Ik heb enorm veel angst voor een behandeling bij de tandarts, maar mede dankzij een lieve zorgzame assistent en tandarts ben ik de behandeling weer goed doorgekomen. Wat een geduld ook! Top!

Onprofessioneel praktijk

AFGERADEN. Een stralende lach van geldklopperij mondzorg Zevenbergen!!!! Ze maken afspraken die je zelf niet heb gemaakt of naar heb gevraagd!!! Het mail contact was erg onprofessioneel aangezien er een heel verhaal werd verzonnen. Verzoek tot uitschrijven als patiënt word niet behandeld of überhaupt serieus genomen! Mijn verzoek hebben ze genegeerd, gaat allemaal maar om de nota. Rekenen graag extra kosten in rekening! Baliemedewerkers verrichten zeer slechte service en moeten eerlijk kunnen zijn over gemaakte fouten.

correct en duidelijk advies en goed op tijdschema

goed en correct

Hele aardige tandarts

Tandarts heeft goede uitleg gegeven en luisterde goed.

Mooi op tijd en genoeg aandacht.

Vriendelijk en zorgzaam

Vriendelijk gezicht bij binnenkomst, fijne tandarts, aardige assistente.

Fijn dat we nu steeds bij dezelfde tandarts komen, voelt goed.

Uitstekend geholpen

super snel even geholpen en doorgestuurd

heel goed

vriendelijk en kundig

Legt alles goed uit

Afgebroken kies gerepareerd, is weer als nieuw. Zeer vakkundig gedaan.

Vriendelijk en werken goed op schema

Rustige en erg vriendelijke tandarts. Blij dat we tijd geleden de overstap van Made naar jullie gemaakt hebben. Dankjewel voor de vriendelijke en goede service.

Is goed gegaan

Nieuwe vulling zonder verdoving is probleemloos verlopen

Correct

snelle en deskundige behandeling

Mij reactie. geldt alleen voor de tandarts en niet voor het overige personeel.t

Prima. Ik was bij tandartsBol. Goeie vent, werkt secuur en heeft overal wel een oplossing voor. Ik ben 5 jaar geleden verhuisd naar breda maar dat wil niet zeggen dat ik ook daar een nieuwe tandarts ga zoeken omdat de huidige tandarts goed bevalt en dat zegt genoeg!

uitstekend

zorgvuldig en met aandacht

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.