Fijne tandartspraktijk

Klantgericht en nette, schone praktijk.

Top behandeling klacht

Mijn klacht is snel en pijnloos verholpen, vriendelijk ontvangst . Het enige minpunt dat ik heb ervaren is bij de melding van mij klacht . Ik belde in de middag met een afgebroken kies/ vulling en moest de volgende morgen terug bellen om 8.30 omdat er acute plekken beschikbaar zijn iedere dag! Lijkt mij logisch dat die afspraak ook al in de middag gepland had kunnen worden voor de volgende dag , ik begrijp de gedachtengang hierachter totaal niet !!!!

Goed geholoen

Krijg goede voorlichting , goed geholpen

Er was na een wortelkanaal behandeling dinsdag, donderdag een tand uitgevallen. Vrijdag na het spreekuur behandeling van 1 uur gehad. Zij zijn dus extra gebleven . Super bedankt Ronald en Chanthal. Kon daarna weer lachen!

Prima!

Fijne tandarts en aardige assistente.

Vriendelijk behandeld

Je kom doen wat nodig is en klaar

Ik vind dat de tandartsen niets meer doen. Voor schoonmaken moet je naar de mondhygiënist dus dat is eigen kosten. Ze praten zacht en zitten nu veel buitenlandse tandartsen. Die altijd wel iets vinden. Laatst liet de assistente tot 2 keer toe zo'n afzuiger uit haar handen vallen tegen me gezicht. Toen liet de tandarts de boor vallen. Ze zeggen dan sorry maar dat is het dan.

Prima geholpen

Voor controle geweest

geweldig

al heel lang mijn vaste mondhygeaniste

Afspraak tijden kloppen, was snel klaar.

Ik heb een fijne tandarts, waar ik me veilig bij voel. Ze is rustig, en legt duidelijk uit wat en hoe ze het gaat doen . Ze werkt rustig en met zachte hand. Mijn mondhygiëniste is ook een heel fijn iemand, rustig, rekening houdend met mijn klachten. Ze werkt niet gehaast. Bij het maken van nieuwe afspraken, vraag ik dan ook altijd naar deze 2 dames.

gewoon goed

goede toelichting op wat te doen

Kundig en vriendelijk tandarts!

Fijne tandarts, goede behandeling .

Fijne tandarts, goede behandeling.

Ik ben zeer tevreden zorgzame tandarts.

Zie boven

Kort maar krachtig

Ik heb maar even in de stoel gezeten, omdat op wat tandsteen na alles goed was, maar de tandarts en haar assistente waren erg vriendelijk voor mij en ik voelde mij op me gemak in de stoel. De tandarts heeft alles kort uitgelegd, voordat ze het ging doen en vroeg netjes toestemming of ze het tandsteen weg mocht halen, dat vond ik fijn.

Ik ben uitermate tevreden

Duidelijke uitleg over de bevindingen tijdens de halfjaarlijkse controle

Afspraken worden nagekomen en de verdere dienstverlening is prima.

De dienstverlening is meer dan goed. Er is bij elke stap duidelijke uitleg over hetgeen gaat gebeuren, Voorafgaande aan de behandeling zou het wel wenselijk zijn om aan te geven wat de kosten zijn.

Tevreden

Samen met mijn peuter van 2 een hele fijne ervaring gehad. Men neemt de tijd en legt alles goed uit.

Tevreden

Vriendelijke mensen. Goede zorg

Goede sfeer, goede communicatie, vakkundige uitstraling.

Aan mijn eerdere antwoord heb ik weinig toe te voegen. De afspraak verliep zoals die m.i. hoort te verlopen.

Klant vriendelijk

Arts was vriendelijk legde goed uit wat er ging gebeuren

Fijne ervaring

Snel geholpen, duidelijk uitleg, weet wat je kan verwachten.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.