Goed geholpen ondanks mijn angst

Ik heb al een hele tijd veel angst voor de tandarts, nu moest ik helaas een wortelkanaalbehandeling ondergaan dit is me in hele kleine stapjes uitgelegd! Super fijn ook werd er continue gecheckt of het nog goed ging. Dit was heel fijn bedankt uiteindelijk helemaal geen pijn gehad.

Heel goed!

Goed en professioneel!

Vriendelijk en klant gericht

Zie boven

Nvt

Nvt

Bol, fijne tandarts...

De tandarts is aardig en legt alles goed uit. Ik ben een angsthaas, maar hij mag me behandelen!

Aardige tandarts.

Aardige werknemers en ze werken netjes. De tandarts zei van te voren wat ze allemaal deed. Erg fijn sinds ik echt in mijn broek kan poepen van angst voor de tandarts.

Prima tandarts

zeer goed

Wij zijn erg te spreken over tandarts Bol. Hij is geduldig, legt goed uit, zegt tijdens de behandeling steeds wat hij doet wat geruststellend is en is erg vriendelijk altijd in voor een grapje. Erg fijn om een vaste tandarts te hebben.

zeer goed!

een vriendelijke assistente en een vriendelijke tandarts. Met beiden een prettig gesprek gevoerd!

Goed!

Het personeel is erg vriendelijk en luisteren goed naar je

Ik ben erg bang van de tandarts, zodanig bang als ik binnen stap dan springen de tranen in me ogen! Ik had twee vrouwen deden het super ze stelde mijn echt op me gemak! Kortom ik zal zeer snel weer terug komen niet meer te lang wachten voor een controle! Nogmaals en top

Ik ken haar naam niet maar ze is buitenlandse

Het probleem van de afgebroken kies was PERFEKT afgehandeld

Een top manier van dienstverlening.

Het team van tandarts en assistente voerde de noodzakelijke reparaties heel professioneel uit. Voortdurend vertelden ze me tijdens de behandeling wat ze doen en hoe het gaat.

uitstekend werk verricht

zeer prettig

Snelle controle

Snelle controle, duidelijke uitleg

Ervaring is goed

Goed geholpen

prettige behandeling. Vooral ook omdat ik wat te laat in de praktijk arriveersde.

Geweldig.

Ik word altijd op tijd en zeer vriendelijk geholpen.

Vriendelijk en deskundig

Ik voelde mij direct op mijn gemak.

Fijn geholpen door tandarts Mariana

heel goed

Tandarts Bol legt altijd heel goed uit wat de behandeling inhoudt en waar hij mee bezig is. Kies verwijderd, geen napijn of bloeding

een prima bereikbare lokatie

ik heb daar mijn eigen tandarts met volle tevredenheid

Deskundig en vriendelijk

Vriendelijk en deskundig

Wederom goede ervaring bij tandarts Bol. Luisterde goed en gaf advies.

Deskundig en zorgvuldig

Al jaren lang bezoek ik deze vertouwenwekkende tandartspraktijk.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.