Kies was snel en pijnloos gerepareerd

Afspraak was zeer snel ingepland. Achterste kies was deels afgebroken, maar binnen 20 minuten pijnloos gerepareerd.. en dat zonder verdoving

Gewoon helemaal prima

Een duimpje omhoog

Vakvrouw!

Deze tandarts is een betrokken, kundige vakvrouw! Mijn herstel na een ernstige aandoening, mijn huidige medicatie en mijn eventuele klachten m.b.t. mijn gebit werd besproken. Vervolgens vond de controle plaats en bleek alles in orde. Dit alles binnen een kwartier, met aandacht en zonder haast. Volgend jaar kom ik graag weer terug.

Goede en gezellige controle gehad

Tijdens de half jaarlijkse controle dankzij de assistente en tandarts op een ontspannen en gezellige manier behandeld waardoor de hele controle als prettig is ervaren terwijl normaal gesproken in het verleden het geheel als niet prettig ervaren werd. Naast de gezelligheid is ook de vakbekwaamheid een pluspunt...

Enorm positief

Heel vriendelijk personeel en ze leggen alles prima uit !

Gevoel dat jullie niets doen met feedback

Ik heb al verschillende keren feedback gegeven, ook telefonisch, maar ik krijg niet het gevoel dat jullie er ooit iets mee doen. Vraag me dan ook niet telkens naar mijn ervaringen.

Goed!

prima. Ik kon snel geholpen worden.

Ik ben nogal angstig bij de tandarts maar zowel de tandarts als de assistente stelde mij erg gerust. Behandeling verliep goed.

Prettige praktijk.

Netjes oprijd geholpen.

Service / klantgericht behandelt. De tandtechnicus dd 08-01-2024 / 13.00 hr

Ok

Ok

heel goed

duidelijke uitleg over de volgende behandeling . Goed overal notitie van genomen.

Fijne behandelingen.

Het is rustig en zeer relaxt om bij jullie in de praktijk te komen.

Snel,kundig en duidelijk!

Ik moest voor controle,bleek dat ik 1 gaatje had..nu bleek,dat de afspraak na mij had afgezegd,dus was de vraag of het gelijk mocht.nou super geregeld toch,scheelde mij een keer terug komen,en alles werd ook duidelijk uitgelegd,wat er ging gebeuren! Toppie!

Vriendelijke en professionele behandeling

Door de vriendelijke en professionele werkwijze voel je je direct op je gemak.

Behandeling goed verlopen

Sinds jaren al tot volle tevredenheid client van Fiona Bouman

Zeer teleurstellend

Laatst was ik een keer een afspraak vergeten en kreeg ik binnen 10 minuten een mail met daarin een bedreiging dat de volgende keer de afspraak berekend word. Nu had ik en afspraak om 09:30. Ik werd om 09:50 geholpen door de assistente. Daarna heeft ze de tandarts geroepen. Deze deed er vervolgens 10 minuten over om binnen te komen. Uiteindelijk was ik om 10:10 klaar. Ook mijn tijd is kostbaar, dus de volgende keer zal ik ook mijn extra tijd aan jullie moeten bereken.

Vriendelijk en behulpzaam en vakkundig.

Prettig en vriendelijk.

Erg goed!

Ik heb mijn afgelopen ervaring erg goed ervaren. Ik gaf aan dat ik wat spanninh had omdat de vorige keer mijn verdoving niet goed werkte en ik die behandeling als onprettig heb ervaren. De tandarts die mij nu behandelde stelde mij erg gerust wat ik erg fijn vond.

Redelijk vriendelijk

Fijne ervaring

Op mijn gemak bij de betreffende persoon

Er wordt duidelijk en netjes gehandeld

Matig

Tandarts Bol was ziek.Er was vervanging. Deze vond ik matig.

Vriendelijk en vakkundig

Kon snel afspraak maken

ik werd prima geholpen

Ruim voldoende

Jaarlijkse controle, prima en altijd een aardig ontvangst.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.