erg tevreden

war bij tandarts BOL. zeer blij mee!!

Mooi op tijd geholpen

Geen opmerkingen, goed en op tijd geholpen.

Vakkundig geholpen

Tijdens mijn bezoek weer zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Prima! Bij de mondhygiënist!

Voor de mondhygiënist zou ik jullie wel aanbevelen maar qua tandarts niet Steeds wisselt die groep!

correcte behandeling en alles volgens afspraak

Tot op heden geen klachten over de praktijk. Altijd volgens afspraken en bij urgentie snel geholpen.

Netjes geholpen en geadviseerd

Correct geholpen

Kundig en vriendelijk

Altijd goed behandeld

Wordt met je meegedacht,

Vlotte en deskundige afhandeling van de controlebeurt!

Niet alleen werd mijn ondergebit zorgvuldig nagezien maar werd ook direct wat tandsteen verwijderd. Ook kreeg ik goede adviezen mee voor als ik mijn boven kunstgebit zou laten aanpassen met implantaten.

Prima behandeling

Netjes op tijd en aardige behandeling. Complimenten aan Meintje en Lia.

Altijd een fijne behandeling

Zowel de mondhygiënist als tandarts zijn kundig, vriendelijk en duidelijk in de communicatie.

Prettig geholpen

Rustig ontspannen behandeling.

Goed luisterend tandarts

Tandart verstraaten is een goede tanders had goed geluisterd wat er mis was.

Gewoon goed

Vriendelijk en goed

Goeie behandeling

Goeie behandeling en advies

kundig, professioneel en vriendelijk

Al jaren goede ervaringen, kundig en vriendelijk personeel ....echt een aanrader !

Goede ervaring

Ik hoefde niet lang te wachten, goed geholpen in de stoel, vriendelijk personeel.

Zeer Professioneel!

Zeer professioneel en duidelijke uitleg!!!

Degelijk en goed geregeld

Uitstekend werd direct geholpen

Kunstgebit gebroken afgelopen vrijdagmiddag na bellen kon ik gelijk komen maar was te laat voor verzending kreeg advies kom maandagochtend om half 9 terug dan is het gebit om 4uur klaar kreeg zelfs een telefoontje dat het weer klaar laag. TOP

Goede informatie en duidelijke uitleg

Mijn nieuwe tandarts en assistente zijn 2 geschenken uit de hemel

Tandarts Mariana is ongelofelijk kundig, rustig en lief. Iets wat belangrijk is als je bang bent voor de tandarts. Elke tandarts verdient een assistente als Roos !! Behulpzaam, lief en altijd vriendelijk.

fijne tandarts is secuur.

ondanks uitloop, toch aandacht voor mij als patient

Zorgvuldig, punctueel

Zeer tevredennover zowel tandarts als over mondhygiëniste

Mijn ervaring met deze praktijk is geweldig!

Hier bij mondzorg Zevenbergen wordt je altijd zeer vriendelijk behandeld. Alles gaat in goed overleg en er wordt altijd voor een oplossing gekeken. Hier is de sfeer prettig en je voeld je snel op je gemak! Zeer vriendelijk personeel en het werk wordt erg vakkundig uitgevoerd, en dat is met recht gezegd!! Ik zou mondzorg Zevenbergen iedereen kunnen aanbevelen. Met grote dank en respect voor al het personeel!!

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.