Een groot genot…

Een goed gesprek gehad met Fiona…. Een bezoek aan Mondzorg is altijd een groot genot.

Prima geholpen. Net als altijd.

Erg prettig geholpen. Vriendelijk. Doelgericht.

Goed en prettig geholpen

Goed en prettig geholpen

Uitstekende tandartsenpraktijk!!!

Zeervriendelijk, deskundig en professioneel. Legt alles goed uit.

Naar verwachting en vriendelijk

Sfeer tijdens behandeling prima en uitleg wordt gewaardeerd Met aandacht geholpen

Vakkundig en to the point

Altijd een prettige ervaring, professioneel, korte wachttijden en goed advies.

Fijne praktijk

Weer uitstekend geholpen

Vriendelijk op tijd en vakundig

Ik heb het als rustig en betrokken ervaren.

Keutig

Tips gehad om over een gebit / kunst na te denken …

Zeer lieve tandarts

Legt alles goed uit

Te duur

Ik vind de kosten voor mondhygiënist wel schandalig duur zeg sorry maar dat kan ik niet betalen elke x

Fijne praktijk

Bekwame en vriendelijke mensen. Proffessionele vakmensen die tandartsen

Snel en vakkundig met een lach geholpen

Miste een vulling. Kon snel terecht voor reparatie.

Super aardig en klant vriendelijk

Ben erg tevreden . De behandeling en uitleg waren uitmuntend !!

Prima ; maar lang bezig

Prima geholpen

Alleen jammer dat je iedere keer een andere tandarts heb als je er komt bij jullie Denk je eindelijk een goeie te hebben Zijn ze weer gestopt

Rustig, grappig, nauwkeurig.

goede ervaring , deskundig en snel

Ik kn snel een afspraak maken en werd ook ook snel en vakkundig (denk ik ) geholpen

op tijd geholpen, gebit weer aangepast

Excellent

Quick, friendly and efficient

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Slechte controle

Alle voorgaande jaren geen problemen gehad. Nu had ik weer een nieuwe tandarts die niet eens wat tandsteen kon verwijderen tijdens mijn afspraak Het was echt een paar minuten in mijn mond kijken en dat was het dan, voor het verwijderen van tandsteen moest ik dan maar weer een nieuwe afspraak maken.

Prima hoor

Vriendelijke en aardige tandarts en mondhygiëniste.

Een dikke 10!

Alle vertrouwen in tandarts Bol. Zeer nauwkeurig en legt alles uit wat hij gaat doen.

Deskundig en goed georganiseerd

Combi afspraken mogelijk, en men staat open voor je wensen hierin

Ontspannen in de ligstoel

Al jaren kom ik bij mondzorg en ben nog steeds heel tevreden, Alleen de wachttijden bij de tandarts en mondhygiëniste zijn steeds langer geworden wat een negatief punt is. Ik hoop dat toch dat het opgelost kan worden door er tandarts(en) en mondhygiëniste(n) er bij aan te kunnen nemen. Helaas is dat het niet alleen in de sector van de mondzorg bekend maar ook bij andere medische disciplines, dit probleem speelt.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.