Vriendelijk en kundig

Lief voor kindjes en legt goed uit.

Prettige ervaring

Kinderen werden heel fijn benadert, met goede duidelijke uitleg

prima geholpen en vakbekwame mensen

Nette praktijk. Je wordt netjes verteld wat er gaat gebeuren en de behandeling is prima.

Prima, fantastisch met kinderen!

Als moeder van 2 kinderen is een afspraak naar de tandarts altijd een uitdaging. Gelukkig maakte mijn tandarts en haar assistente er een hele goeie ervaring van. Mijn kinderen waren nogal druk en heel nieuwsgierig, alles ging prima tot ik zelf in de tandarts stoel moest. Doordat de tandarts bezig was met mijn tanden, kon ik mijn kinderen niet meer aanspreken. Als moeder voelde ik me heel opgelaten en schaamde ik me een beetje. De tandarts stelde me gerust en behandelde mijn kinderen heel netjes. Daarnaast mocht ik ook bij mijn kinderen meekijken om te zien waar ik beter kon poetsen. Zelf heb ik hele goeie tips gekregen voor mijn gevoelige tanden. Dankzij de kindvriendelijkheid van de tandarts en haar assistente ging deze moeder met haar twee kinderen blij de deur uit!

Vlug en goed geholpen

Gebeld en een paar dagen werd ik geholpen

prima de luxe

Vakkundige behandeling met uitleg.!

Geen stress gewoon rustig blijven

Ben blij dat ik weer geweest ben de mensen zijn gewoon heel vriendelijk en sociaal ga er graag terug voor de behandelingen.

Zowel tandarts Mariana als mondhygiëniste Frederique zijn echte vakvrouwen.

Ik voelde mij bij beiden op mijn gemak en er werd goed doorgevraagd naar eventuele klachten over mijn gebit en mijn algehele gezondheid.

alles perfect

zeer goede ervaring met de behandeling.

Perfecte behandeling.

Goed en vakkundig behandeld! Kreeg antwoord op mijn vragen. Er werd de tijd voor mij genomen.

Prima behandeling

Erg tevreden

Erg kundig en vriendelijk

Vlotte en nette behandeling

De controle werd vlot en vriendelijk uitgevoerd.

zie onder

telefonische kleine aanvaring over de bemoeienis van de afgesproken termijn. De behandelingstermijn was ruim overschreden en daar maakte de telefoniste een beetje een drama van. Overschrijding kwam door afzegging en wanneer je afzegt ben je pas over 1 a 2 maanden weer aan de beurt. Ik werd daar een beetje kregelig van. Fiona behandelt altijd zeer professioneel. Heel goed.

Ik werd vriendelijk te woord gestaan, er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. En er werd een goede uitleg gegeven op mijn vraag.

Gewoon prima

Altijd nerveus, maar begeleiding was prima. Jammer dat hier een “duiventil” is qua personeel . Dan heb je de ene dan de andere, dat is jammer !

Fijne en betrouwbare praktijk

Er hangt een informele sfeer en er is aandacht voor de mens. Je krijgt uitleg van wat er op dat moment gebeurt en duidelijk en transparant advies over eventuele vervolgstappen. Wát een verschil met mijn vorige praktijk.

Geweldig efficient team

Alles was goed georganiseerd verliep volgens afspraak

goede zorg

Aardige mensen

persoonlijke aandacht en de tijd voor ons gezin

De tandarts van ons is echt een heel fijne en deskundige vrouw. Ze bereidt zich goed voor, informeert haar assistentes en neemt uitgebreid de tijd voor ons.

Super goed

Goed ervaren kon met mijn klachten de andere dag al komen

Heel professioneel vriendelijk heel fijn.

Heel goed en professioneel vriendelijk en toegankelijk .

was wel goed

professionele service en vriendelijkpersoneel

Niet zo goed

Het binnenkomen met rolstoel gaat niet er moet altijd iemand mee ivm de deuren ,Maar de behandeling en t personeel is goed

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.