Een aanrader

Netjes en vriendelijk

Chapeau

Meintje doet het altijd uitstekend

Onvriendelijke tandarts

Mijn laatste ervaring met Mondzorg Zevenbergen was niet fijn. De tandarts en haar assistente hadden er beide duidelijk geen zin in. Waren zelfs wat onvriendelijk, rolde met hun ogen naar elkaar toen ik aangaf liever geen foto's te laten maken. Daar komen kosten bij die ik me op dit moment niet kan veroorloven. Ook mijn dochter werd niet gerustgesteld oid toen ze aangaven dat ze een gaatje moest laten behandelen. De tandarts liet zelfs wetenzl dat het haar eigen schuld was. Kortom , buiten de balie medewerkerster die wel vriendelijk en behulpzaam was, had ik eze x geen fijne ervaring.

Fijn en prima geholpen

Goede behandeling en rustige uitleg.

Uitstekend!

Duidelijke uitleg en zeer korte wachttijden in de tandartspraktijk.

Ik werd snel geholpen en goed behandeld (niks mis mee) in populair taal.

Snel, ik mocht diezelfde dag nog komen, en ben goed geholpen voor zover het kon

Ik mocht dezelfde dag al komen en ben goed geholpen voor zover de tandarts het kon. Mijn kinderen vinden het ook helemaal fijn bij Mariana. Dit was mijn eerste ervaring bij haar en die was top.

Heel fijn

Rust, vriendelijk, kundig, goeie uitleg .

Prettige en fijne ervaring, in een voor mij onprettige situatie. Word op je gemak gesteld, goede uitleg, rustige handelingen, ontspannen sfeer, resultaat 2 mooie kronen.

goede uitleg bij de behandeling

Vriendelijke en er wordt zover mogelijk alles aan gedaan om je gebit in goede staat te behouden

Tot nu toe zijn mijn ervaringen goed. Soms wat lang wachten.

Zie hierboven

ondanks uitloop, toch aandacht voor de patient

Ik vind tandarts Bol een fijne tandarts. Ik ben als de dood voor het halfjaarlijkse bezoek, maar hij stelt je echt op je gemak.

Persoonlijke benadering; goede behandeling.

Idem.

Positief

Alleen dat de wachttijd op liep, maar daar kun je weinig aan doen.

Goede praktijk

Zoals altijd een fijne tandarts.

Vriendelijke en adequate

Prettige sfeer en fijne behandeling.

Super met alles !

Vriendelijk & leverd goed werk af! Super met alles !

Fijne ervaring! Zowel bij de tandarts als assistente.

Ben goed geholpen en werd erg op mijn gemak gesteld. Door de tandarts maar ook door haar assistente. Heel fijn! Ook leuk met kinderen.

Deskundig

Goed geholpen. Vriendelijk

Fijne behandeling bij tandarts

Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Vriendelijke juiste bejegening

Goede tandarts erg blij mee

Heb een goede ervaring net tandarts Bol ben er erg tevreden mee

Gewoon goed

Gewoon goed

Fijne tandarts

Fijne tandarts die duidelijk vertelde wat ze ging doen en stelt gerust.

goed geholpen

een hele vriendelijke goede arts

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.