Erg goed schoongemaakt door Marjan de mondhygiëniste.

N.v.t

Ben goed geholpen

De afspraken lopen goed over na elkaar

Ik ben deskundig geholpen.

Zie boven

Weer prima geholpen en op tijd, nemen de tijd voor je.

Ben al jaren bij deze tandartsenpraktijk. Krijg altijd een herinneringsmail, ook fijn.

Steeds andere zorgverleners .

Niet fijn om steeds andere mensen te krijgen . T is toch al geen favoriete bezigheid; naar de tandarts gaan. Ze moeten ook niet van alles “aanpraten”.

Afspraken maken als verdienmodel

Pushen een afspraak in te plannen 'want die kan later toch verzet worden'. Dan de administratie door elkaar te halen waardoor we met 3e voor niks op een afspraak komen want die ga niet door. En dan 45 euro rekenen als je zelf een afspraak mis.

Netjes

Netjes alles uitgelegd en hoed behandeld

Vriendelijk en kundig geholpen

Goed geholpen door tandarts en mondhygienist !!

vriendelijk en vakkundig personeel

Zoals altijd ijn we geholpen door vriendelijke en vakkundige mensen, zowel de tandarts, de assistente en het personeel aan de balie

Tandarts Bol: perfect. Afspraak vervolg: onvoldoende

Zoals altijd ben ik zeer tevreden over tandarts Bol. Die stelt mij altijd op mijn gemak en legt alles goed uit. Hij weet dat ik tandartsbezoekjes extreem spannend vind. Ik moest nu een vervolgafspraak plannen vanwege afgebroken kies met gaatje en ik kan pas terecht in juli, volgens de assistente aan de balie...... SCHANDALIG!!!!!!! Niet normaal. Hij zei dat het echt hard nodig is om te repareren. Dan vind ik het niet normaal dat ik pas MAANDEN later kan.

Tandarts Bol is heel fijn.

Hij is aardig en legt alles goed en duidelijk uit.

Gewoon goed en goed is goed genoeg

Zie hierboven

Prima met goede uitleggen erg prettig geholpen.

Alleen geen mail bericht over de nieuwe afspraak in oktober van mijn vrouw .maar wel van mijzelf. We zijn toch echt twee andere personen.

Anders dan de eerdere controles

Nu kwantum er eerst een preventie assistente mijn mond inspecteren. Zij zei dat ik heel veel tandsteen had terwijl ik daar nooit last van heb gehad. Vorig jaar vond de mondhygiëniste dat ik voor niks was doorgestuurd. Verder heb ik al ongeveer20 jaar een geslepen kies waarvan nu werd gezegd dat er voor het goed zijn een kroon op moest. Verschil van inzicht kan natuurlijk per tandarts. Maar omdat hij al 20 jaar zo zit zonder problemen voel ik er niet veel voor om dat nu te verbeteren.

Top geholpen

Iets afgebroken kon snel terecht en weer top gemaakt

Eindelijk een mondhygiëniste getroffen die op een rustige en prettige manier werkt! Volgende x vraag ik weer naar haar!

Goed contact .

Word altijd goed geholpen ik ben er tevreden over.

goed en rustig

Heel fijne praktijk

Ontzettend goed geholpen nemen ook de tijd voor je erg vriendelijk ook

Altijd goed

Enige minpuntje, vrijdag een afspraak gehad, op aanraden van Implantoloog, om een jaar na plaatsing van 1 implantaat een controleafspraak te maken. Na 3 kwartier wachten zo’n 5 minuten in de behandelkamer geweest. Vervolgens worden er 3 foto’s gemaakt om tevens de overige 3 implantaten (2022) na te kijken. Krijg ik 4 facturen van in totaal zo’n €100,-. Als ik €2.249,- betaal voor 1 implantaat vind ik het niet meer dan redelijk dat zo’n controleafspraak, welke ik op aanraden van de implantoloog heb gemaakt, bij de prijs zit inbegrepen. Vervolgens, tevens op haar aanraden een afspraak om op 2 kiezen wat tandsteen te verwijderen, ook nog eens €50,-. Dat had tandarts Bol ook kunnen doen bij de volgende controle afspraak. Ik vermoed dat de mondhygiëniste ook het idee had dat ze erg weinig hoefde te doen voor het tarief, dus bood ze aan om mijn gebit te polijsten, zodat de kosten nog enigszins te verantwoorden waren. Ik kom altijd naar volle tevredenheid bij jullie, betaal altijd netjes, maar deze kosten vind ik wel buitensporig en onnodig. Dit wilde ik toch even kwijt.

goede behandeling

Fijne professionele ervaring!!

Er word goed uitgelegd wat er gebeurd wat fijn is! Vriendelijk ontvangen en probleem direct opgelost. Fijne tandarts!!

Een aardige, kundige vakvrouw.

Er werd gevraagd naar mijn gezondheid en mijn medicijngebruik. Er werd belangstelling getoond en er werd doorgevraagd. En mijn gebit is weer goed gereinigd.

goed, smorgen gebeld en smiddags lag ik in de stoel om mijn vulling te herstellen

kom er al enkele jaren en nog steeds tevreden.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.