Heel prettig!

Vriendelijk en op tijd behandeld. Ook een goede uitleg en prettige, ontspannen behandeling. (Fréderique)

Vriendelijk en kundig.

Mijn afspraak begon later dan de afgesproken tijd. De tandarts kon pas veel later gaan eten kwam de assistente even na 13:00 uur uitleggen. “We zijn u niet vergeten, hoor” Ik begreep het en wilde aan mijn computerspelletje beginnen toen ik al binnen geroepen werd. Er was een efficiënte rust in de kamer en ik mocht -na de kennismaking- plaats nemen. Alles werd goed nagekeken en ik kreeg een verwijzing naar de mondhygiëniste en mocht aan de balie de afspraak maken. Dat kon in maart. Bij de volgende controle zou de mondhygiëniste in combinatie met die afspraak ingepland worden. Fijn, zoals dit gegaan is..

Ben met spoed geholpen. Zeer dankbaar. Aardige en bekwame tandarts.

Vertrouwen in deze tandarts

Deze tandarts is zeer uitgebreid in de uitleg van wat hij gaat doen en waarom. Je heb vertrouwen in wat hij doet en dat is voor iemand die de tandarts echt niet leuk vindt heel geruststellend. Geen overbodig/ onnodige behandelingen. Aardige beleefde bekwame arts!

Niet de juiste afspraak gemaakt

De afspraak is verzet en zonder mededeling is een andere behandelaarster ingezet. Hier kan overigens de behandelaarster zelf niets aan doen.

Rustig en kalmte

Rustig onthaal en op het gemak stellen. Even wennen aan de nieuwe tandarts. Luisteren naar de klant is belangrijk. Geen idee wat de naam is van de tandarts.

Klantvriendelijk en bekwaam

Ik heb een goede ervaring met de tandarts en assistente en receptie. Ze zijn klantvriendelijk en behulpzaam. Tandarts is bekwaam.

uitstekend

Netjes en snel geholpen

Vriendelijk geholpen.

Goede behandeling met duidelijke uitleg

Prima en snel geholpen

Snel en vakkundig.

Eerst de halfjaarlijkse behandeling. Daarna: Vraag gesteld; een dag later beoordeling door collega binnen Mondzorg en week later wordt het afgewikkeld.

Alles op tijd en̈ correct en vriendelijke zorg

Goed advies gekregen

Zoals altijd, vriendelijk en goed geholpen.

Aardige tandarts

Aardige tandarts, legt het allemaal goed uit wat ze gaat doen

Vakkundig behandeld

Duidelijke communicatie vanuit de tandarts, wat hij ging doen en tijdens de behandeling voortdurende communicatie en uitleg

Prima behandeling gehad

Heel goed, goed uitgelegd.

Vriendelijk, duidelijk en goed geholpen.

Prima, netjes, duidelijk. Lief voor kinderen.

mijn ervaring bij mondzorg zevenbergen is goed. Ik word naar tevredenheid geholpen.

Klantvriendelijk

Vriendelijke benadering, uitleggen wat ze gaan doen.

goed, er volgt volgend behandeling.

goede behandeling

Pijnvol

Het trekken van mijn tanden was een niet zo pijnvolle ervaring. De dagen daarna waren zeer pijnvol en heb ik nachten niet kunnen slapen, ook met het gebruik van paracetamol. na 4 dagen zijn de zwellingen verminderd, de bloeduitstortingen zijn rond mijn mond nog duidelijk zichtbaar. Mijn onder prothese zit nog niet helemaal lekker soms pijnlijk, ik hoop dat het deze week kan worden opgelost!! Mijn ervaring is niet erg positief.

Goed is goed, toch!

Goed is goed, toch!

alles gebeurd wat nodig is

gewoon goed

Persoonlijk!!

Een zeer prettige tandarts, voel me op m’n gemak

Vriendelijk en kundige behandeling

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.