De behandeling van mondhygiëniste Kimberley was , evenals de vorige keer, in alle opzichten erg goed

in vergelijking met de vorige behandelingen van de mondhygiënistes zijn de behandelingen door Kimberly zeer goed.

Tevreden

De ontvangst is adequaat en efficient. de behandelingen wat ik heb mee gemaak vind ik goed, en de gegeven adviezen vind ik goed ook al moet ik er over nadenken maar dat is normaal want ik neem niet alle adviezen zo maar over.

Zondermeer aan te bevelen.

Zondermeer aan te bevelen

Prima praktijk

Wordt altijd goed en adequate geholpen. Zeer tevreden.

Alles netjes en goed geregeld

goede service

ervaren mensen

Verwachte er meer van.

Omdat mijn tandarts de maatschappij gaat verlaten heb ik nu geen uitzicht wanneer dr volgende behandeling plaats gaat vinden. Dat wordt waarschijnlijk volgend jaar. Dat vind ik kwalijk.

prettig en goege voorlichting

Waarom heb ik zo vaak andere tandarts?

Ik vind mijn. Tandarts wel goed, maar wel jammer dat hij weggaat. ik heb tot nu tot stuk 4 of 5 tandarts gehad, jammer

Binnen de afgelopen 2 jaar drie verschillende tandartsen gehad.

Mijn vaste tandarts van Nes niet meer gezien sinds COVID. Deze had met vooruitziende blik mijn gebit geheel gesaneerd. De invaltandartsen begonnen hun eigen programma er op los te laten, zoals weer foto’s maken en 3 van mijn vullingen laten exploderen, zodat de rekening als gevolg daarvan flink opliep. Na mijn bezoek deze week vertelde tandarts John dat het helaas zijn laatste dag in de mondzorgpraktijk was. Dus op naar de volgende tandarts. Wat zal deze weer vinden?

Was goed hoor

Astrid heeft het top gedaan.

Persoonlijk, vriendelijk, vakbekwaam.

Zeer vriendelijk

Tevreden weggegaan, geen tijdsdruk ervaren en bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel.

Prima en dichtbij huis

Aardige tandarts, hij was tevreden en blij dan ik ook blij

Wordt altijd netjes en correct behandeld. Bij vragen krijg je gewoon een duidelijk antwoord

Prima tandartspraktijk!

Zeer goed geholpen door Astrid

Ze stelde mij op mijn gemak, gaf goed uitleg!

Ik kon snel terecht.

Bij de behandeling wordt verteld wat er gedaan wordt.

Omdat ik niet aan tienen doe :)

Snel, adequaat, behulpzaam, vriendelijk

Klantvriendelijk en kundig

Tandarts Bol legt altijd uit wat hij doet. Heel prettig als je weet wat komen gaat. Hij neemt de tijd voor zijn patiënten. Denkt mee en is heel vriendelijk. Zo hoort het overal te gaan. Dat scheelt een hoop angst voor een bezoekje aan de tandarts.

Lax

Er is 2 minuten in mijn mond gekeken, ik vertelde dat ik pijn had aan mijn kies. Hij zei dat ik dat bij de vorige controle ook al pijn had en dat het niks is te zien op de foto van vorige keer dus daarbij was het ook klaar: Toen de tandarts klaar was vroeg ik nog snel of hij mijn spalk kon maken ( die is afgebroken onderin mijn mond van mijn beugel) Hij begint ineens aan de bovenkant van mijn tanden te trekken terwijl het écht heel erg duidelijk is dat ik 3 kwart van mijn spalk mis omdat hij is afgebroken Hij wilde hem niet maken en een andere tandarts ook niet tenzij ik helemaal overstap ze vinden dat de eigen tandarts dat moet doen. Ik heb vervolgends een afspraak gemaakt bij de mondhygieniste en die mevrouw heeft álle tijd voor me genomen en heeft me éindelijk van mijn zere kies afgeholpen en ook uitgelegd wat ik eraan kan doen. Ik ben heel blij dat zij haar werk goed heeft gedaan! Dus ik zal deze recensie niet in het negatief van de mondhygieniste schrijven maar voor de tandarts zelf.

Prima geholpen

Prima geholpen door Meintje. zoals altijd En daarvoor door Tandarts van Nes. Jammer dat hij weg is, maar ik gun hem zijn vrije tijd nu hij met pensioen is. Hij was een prima tandarts!!! Andere tandartsen heb ik nog niet ontmoet.

Zie ,dat er nog wel verbeterpunten zijn.

Kimberly ,mondhygi ,heeft mij doortastend ,netjes,prima behandeld. Voor haar en , eerder behandeld door Meintje en Silvia Verstraaten , 5 sterren. Afspraken-team , altijd netjes en meedenkend ,das fijn. (Alhoewel laatst vr mij (nieuwe onbekende)mevrouw ,wel heel luid door de wachtruimte ,al haar gesprekken galmde ,hopelijk komt daar verandering in.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.