Professioneel en klantvriendelijk.

Assistente / mondhygiëniste (?) en tandarts lichtten globaal toe waar ze mee bezig waren. Op een rustige en ontspannen wijze.

heel goed

echt tevreden

Volledig vertrouwen in Tandarts Bol

Net als andere keren ben ik weer uitstekend geholpen. Dit maal voor het zetten van een kroon.

Vriendelijke en capabele mensen die alle tijd nemen

Voor zover mogelijk bij een tandarts bezoek , maken de dames en heren het zo aangenaam mogelijk en creëren een ontspannen sfeer

goede zorg waarbij het belang van de patiënt voorop staat

Prettige n=behandelaars in een prettige omgeving. Men neemt de tijd voor je en bespreekt in alle rust de behandelmogelijkheden. Vragen worden netjes en in detail beantwoord,

Mijn ervaring is vertrouwen wekkend

Tandarts is oed voorbereid en wekt vertrouwen met onderxoek en daarna het advies

Slechte communicatie

Ik had afgelopen dinsdag een dubbele afspraak bij de mondhygiëniste en tandarts. De eerste ging ging goed, de tweede niet. Ik had een afspraak bij tandarts Bol maar had opeens een andere tandarts. Ik zou een vulling laten plaatsen maar zat nog niet in de stoel of er werd al gemeld dat er een kies getrokken zou worden. Ik wist daar niets van.

Tegenwoordig maken ze je gebid ook schoon

Ik vond het heel netjes dat mijn gebit ook meteen netjes werd schoongemaakt voor de controle. Normaal kijken ze 2 minuten en kan je weer weg. De assistente was tevens erg spontaan en aardig.

Goed geholpen

Ster minder is omdat ik na t rebasen van mijn gebit graag persoonlijk was geholpen en nagekeken bij het terugplaatsen

Gewoon heel goed

Zit wel te wachten op Dhr. Bol.

Uitstekende behandeling door mondhygiëniste

Ben door een "uitdagend" gebit regelmatig onder behandeling van de mondhygiëniste. Merkte de vorige keer al dat zij uitstekend werk had verricht en dat ik minder last had van parodontose.

Goede praktijk

Goede mondhygiëniste en aardig balie personeel

Onpersoonlijk

Onpersoonlijk

Behandeling was goed maar de assistente was niet professioneel.

Zie boven

Ik mis tandarts van Nes

Hartstikke aardige tandarts (en assistentes) maar wel weer een andere.. is overmacht kan ik inkomen. Altijd gewend geweest zonder verdoving te boren bij een gaatje bij mijn oude tandarts hier. Maar dit was toch echt wel even een ander gevoel dan bij mijn oude tandarts. Ik kreeg een soort spreider ding in m’n mond wat ik als echt niet prettig ervaarde. Ik kan me echt niet heugen dat ik zoveel last heb gehad ooit van een gaatje vullen. Nu totaal geen last meer hoor.. Ik denk dat ik de afgelopen 32 jaar enorm verwend ben. Weet niet of ik hieraan kan wennen. Ik weet ook niet of ik het echt zou aanbevelen omdat ik niet echt vergelijkingsmateriaal heb. Vooral ook het steeds iemand anders.

Prima, ga zo door.

wortelkanaalbehandeling prima verlopen

ondanks dat ik er erg tegenop zag is het prima verlopen

Kundige tandartspraktijk

Fijne praktijk

Correct

Hoewel ik wat later aan de beurt was als de afspraaktijd heb ik dat niet als negatief ervaren. Het is belangrijk dat er de tijd genomen wordt voor een goede behandeling.

Altijd goed

Iedereen is altijd erg aardig en behulpzaam.

Gemoedelijk

We gaan graag naar Mondzorg heel de familie.

Prima fijne behandeling

Zoals steeds, goed tot zeer goed. wat betreft medische behandeling als ook benadering van paient-cli

zie boven.

Gewoon goed

Gewoon goed behandeld.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.