Goed, vriendelijk en vakkundig team.

Goed georganiseerd team waar ik mij goed bij voel en veel vertrouwen in heb. Wordt steeds goed en vakkundig geholpen.

Ik moet nog erg wennen aan deze praktijk

Ik was hiervoor een kleine praktijk gewent waar de tandarts en assistente je kent. Hier wel onpersoonlijk en het liefst zo snel mogelijk weer door. Tandarts werkt met 2 behandelkamers en vliegt van de een naar de ander. Ik voel me er niet op mijn gemak.

Ik moet nog erg wennen aan deze praktijk

Bij dit bezoek verliep

Het enige is, dat ik telkens een andere tandarts krijg toegewezen. Allen zijn goed en niets negatiefs.

Fijne tandarts

Denkt mee, betrokken.

heel klantvriendelijk

Altijd een prettige ervaring zowel op de tandartsstoel als bij de balie

Duidelijk en goed verzorgd

Deze tandarts was een stuk duidelijker en kwam vriendelijker over dan de vorige die ik bij u had , en gaf een betere uitleg

Duidelijk en goed verzorgd

In de tijd een goede stap van mij om hier naar toe over te stappen!

Hoewel ik een herinneringsmail kreeg voor mijn jaarlijkse controle, werd ik door de assistent toch nog gebeld met de mededeling dat de tandarts door privézaken verhinderd was. Al snel kwam ze met een aantal alternatieven, waardoor mijn afspraak toch nog gewoon door kon gaan. Tijdens de behandeling is er altijd tijd voor vragen en die worden altijd heel vriendelijk beantwoord.

Geen specifieke aanvullingen.

Geen specifieke aanvullingen.

Perfect voor zover een tandartsbezoek dat kan zijn.

Maar dit geldt wel voor tandarts Bol heb hiervoor helaas ook andere tandartsen in de praktijk gehad. De aanbeveling geldt dan ook voor deze tandarts zou een 10 geven nu heb ik het op een 7 gehouden.

uitstekend

zorgvuldig, goede tips bij mondhygiene en prettige medewerkers

Ik heb met de mensen van mondzorg geen problemen of ongemakken.

meer dan uitstekend

Prima behandeling, uitstekend contact en volop adviezen en uitleg. Kortom :TOP!

Heel ontspannen en professioneel geholpen.

Naar de preventie assistente gaan voor een behandeling is natuurlijk geen feestje. Gelukkig heb ik een hele fijne preventie assistente die ervoor zorgt dat ik mij op mijn gemak voel. Ze kijkt alles grondig na en geeft praktische tips. Dus geen feestje alleen wel een prettig verlopen behandeling!

Heel ontspannen en professioneel geholpen.

Nooit dezelfde tandarts

Sinds ik bij mondzorg Zevenbergen ben heb bij elke controle een andere tandarts nu zelfs geen tandarts maar de mondhygieniste die de controle uitvoert!

Heel goed

Heel goed

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.