Goed, vriendelijk en pijnloos geholpen

Ik ben uitstekend geholpen door Linda De ontvangst door de receptioniste is vriendelijk en behulpzaam Kortom, niets op aan te merken.

50 %

de signalering voor de afspraak was goed en het nemen van de fotos zijn denk ik ook goed, alleen kreeg ik geen tijd voor het stellen van mijn vragen bovendien was de afwijzing nogal bot vanwege tijdgebrek of zoiets, ik vind dat dus een min.Ok kreeg ik een recept mee die ook per mail of its dergelijks naar mijn apotheek toegestuurd had kunnen worden ,maar nu moest ik het zelf doen met de bijbehorende moeilijkheden.

Vertrouwd en goed

Prima, goede sfeer professionele hulp. Pand, nu weer lekkage moet wel op niveau gehouden worden.

Ondanks dat ik een bezoek aan de tandarts minder prettig vind, ben zeker heel tevreden, vriendelijke dames aan de balie.

Geïnteresseerd, vlot en vriendelijk.

Vriendelijke begroeting. Had een wondje aan mijn neus Daar werd eerst naar geïnformeerd.

Redelijk

Redelijk

Wel lang wachten voor er een gaatje gevuld kan worden

Goede zorg

Wordt direct een oplossing geboden en dat is ontzettend fijn .

Niets op aan te merken.

Tot dusver geen aanmerkingen.

Al jaren positieve ervaring.

Heel tevreden over vakkundige mondhygiëniste en tandarts. Ook het afsprakenteam aan de balie heeft een positieve, cliëntvriendelijke benadering.

Niet fijn

Afspraak niet goed gepland,teveel fotos gemaakt, wil niet naar verschillende tandartsen, word telkens verwisseld, vind ik niet fijn.,iemand , assisteren van de tandarts vond ik niet proffesioneel,de vorige tandarts was top. Waar ik ging begripvol goede assistent goede communicatie. Met de assistente. Let op bij het invullen van gegevens van mensen. Ipv van mij n naam word ik als mevr. De wit geroepen ipv mevr. Verwey. Vreselijk vond ik dat. Als het niet om pijn ging van mijn tand, was ik echt vertrokken. Ik voelde mij echt niet fijn en op mijn gemak. Ik ben angstig voor de tandarts, dan moet er dan ook naar gewerkt worden. Het staat er, maar jullie doen er niks mee. Ik ga weer opzoek en hopenlijk een goede tandarts te vinden die mij van mijn angst kan helpen en begrip toont.

fijne rustige ervaren tandarts

bij mondzorg zevenbergen zijn ze altijd vriendelijk en wordt ik altijd goed geholpen.

goed en op tijd geholpen

Bij de nieuwe tandarts twee vullingen laten plaatsen, ging erg goed!!

Geweldige nieuwe ervaring

We werden geholpen door een reuze team en ondanks de afwezigheid van onze eigen tandarts (Silvia) toch een heel rustgevende en warme ervaring.

overstap gemaakt naar een andere tandarts

Een pijnlijke kies, een groot verloop aan tandartsen, het laatste half jaar 5 verschillende tandartsen gezien. Klachten nog steeds niet verholpen. Het heeft mij doen besluiten om over te stappen naar een andere tandartspraktijk. Hierbij wel mijn complimenten aan de tandartsassistenten die altijd even begripvol en vriendelijk zijn.

Alles wordt goed besproken en gekeken naar je wensen

Prettige behandeling

Zoals altijd een prettige ervaring/behandeling (controle). Hoop toch volgende keer tandarts Bol weer te treffen. De aanmeldzuil vind ik wat onpersoonlijk. Het (korte) contact met de assistente maakte dat je je welkom voelt.

Netjes, duidelijk, verstaat der vak

Zeer prettig

Zeer prettig

Weinig tijd voor je

Probeer al half jaar een afspraak te krijgen met een tandarts maar die mogelijkheid is er gewoon niet

ik ben goed geholpen

ik was gewend dat de tandarts vooraf zei wat er ging gebeuren en tijdens de behandeling waar hij mee bezig was.Deze keer heb ik dat gemist verder een keurige behandeling voor zover ik dat kan beoordelen.

Helemaalmproma

Als je jaren bij dezelfde komt is een ander altijd maar afwachten maar Romy zou ik zo weer als vervanger kiezen. Voelde me helemaal op mijn gemak en ging tevreden de deur uit.

Snel geholpen

Snel geholpen

`prima

prima,jammer dat ik lang moest wachten

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.