Fijn en goed geholpen

Ik werd vriendelijk fijn en goed geholpen. Als ik vragen heb krijg ik daar duidelijk antwoord op.

Fijne behandeling

Eerst behandeling mondhygiëniste, aansluitend tandarts.

Prima tandarts praktijk

Efficiënt en duidelijk

deskundig en inlevend

Mevrouw Pinto neemt alle tijd om in rust uit te leggen wat de situatie is en wat ze gaat doen. Patient "Dima" is een angstige jongen uit Oekraine, maar voelt zich nu, na enkele bezoeken bij Mariana, op zijn gemak.

İk ben erg tevreden

Ze is aardig,duidelijk,hulpbaar

altijd tevreden.

Een hele fijne tandarts

Fijne tandarts: rustig en legt alles goed uit.

Ik vond de mondhygieniste wel wat harder doen dan mijn vorige altijd, helaas is zij overleden. Geen pijn maar harder. Patricia deed wat zachter en rustiger, vind ik heel fijn. Deze was overigens gewoon wel gewoon heel lief. De tandarts is ok. Verder hou ik gewoon niet van naar jullie toe te gaan haha, maar ja het onderhouden moet nu eenmaal gebeuren. Iedereen voert zijn geleerde vak goed uit neem ik aan, het zal overal wel goed zijn. Baal wel dat ik naar een speciale mondhygiëniste moest, ze doet hetzelfde als een normale, vind het geldklopperij en misschien wel een verdienmodelmodus bij jullie? Ik moet zelf kunnen uitmaken bij wie ik wil.

Prettig consult. Zorgvuldige controle en uitleg over bevindingen.

Zoals altijd, gewoon goed

Zoals vanouds, gewoon goed en vertrouw

Goed te noemen

Ik heb al tien tallen jaren niks aan mijn gebit gehad! Nu vrij plotseling kreeg ik een beetje zeurende pijn bij een van mijn kies. Ik ben geen held bij de tandarts alleen al met je mond open en dan naar achter in een stoel zitten zo reddeloos idee! De desbetreffende tandarts die moest zo op mij inpraten samen met haar assistente dat ik toch de behandeling onderging! Zij bleef zo geduldig en begripvol tijdens heel de behandeling want neem van mij aan dat ik relaxed was. Ze zei dat alleen de verdoving waarschijnlijk pijn gaat doen en dat ik daarna niks meer zou voelen! En zal ik wat vertellen zelf de verdoving voelde ik niet zo goed deed zij het! Nou heb ik ook een hoge pijngrens toch wil ik deze tandarts en de assistente een compliment geven! Marlene van Grondelle,Zevenbergen.

J

J

Wordt vriendelijk geholpen en alles wordt in begrijpelijke taal uitgelegd . Ben vannaf het begin af aan lid van de club , was eerst bij tandarts Mertz en ben met hem overgegaan naar Mondzorg . Mijn kinderen (nu alle 4 50+) en hun kinderen komen ook nog steeds naar Zevenbergen . Ze komen dan uit : Dreumel , Hooge Zwaluwe , Lage Zwaluwe , Moerdijk (dorp) en Klundert . Dus wij zijn een zéér tevreden familie . Met vriendelijke groet , C.M.Vroombout.

Prima ervaring, deskundige tandarts

Mijn tandarts en ook de assistente zijn heel kundig. Arts legt alles goed uit en neemt de tijd. Prima ervaring

Ik had goed ervaring

Ja ik vind het heel goed gegaan, ik word heel goed, netjes en vrolijk vriendelijk behandeld

Goed en taktvol met angstige mensen

Goede tandartsen parktijk

Fijne tandartspraktijk

Ik word altijd goed en snel geholpen. Vriendelijk personeel, amper wachttijd als je een afspraak hebt.

Niet pro-actief & niet de juiste tandarts ivm historie

Doordat historie handig was geweest was de keuze om andere tandarts eea te laten beoordelen wellicht niet handig. De tandarts had geen pro-actieve houden en evt doorverwijzing/actie voorstellen nav situatie werd niet gedaan. Zonde van bezoek. Beoordeling 'volgende punten' gedaan op basis van mijn jarenlange bezoek/ervaring, NIET obv mijn laatste bezoek.

Snel geholpen

Snel en fijne behandelplan gemaakt

Vriendelijk en behulpzaam

Goede behandeling

Zeer professioneel en vriendelijk

Fijne praktijk en vriendelijke mensen.

Fijne tandarts

Ik had voor de 1e keer een heel klein gaatje. De tandarts stelde me erg op mijn gemak en vertelde tijdens de behandeling precies wat ze ging doen.

netjes en correct werkend

altijd goed in haar werk.

De stoel bij Meintje is niet erg comfortabel. Armleuningen ontbreken en de hoofdsteun zakt weg.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.