De behandeling en behandelaar waren kundig en correct

prettige ervaring

Zoals gewoonlijk een prettig ontvangst door de baliemedewerksters en na een korte wachttijd snel en vakkundig geholpen door de tandarts en haar assistente waarbij alles duidelijk werd uitgelegd.

Snelle en goede service

Kroon los, gebeld, kon binnen 3 uur terecht

Heel fijn!

Ik voelde me erg op mijn gemak en er werden goede vragen gesteld en aandachtig geluisterd. Fijne invaller!

Vriendelijk, begripvol en kundig.

Volgens mij ben ik door tandarts |René van den Bosch geholpen. Deze komt echter niet voor in de lijst.

Heel goed

İk vind heel goed geholpen .en vriendelijke .

Super ervaren tandarts en altijd vriendelijk

Vriendelijke mensen, hebben verstand van hun vak, leggen altijd uit wat ze gaan doen.

Slecht

Slecht

Goede informatie

Goede uitleg en rustige en vriendelijke behandeling en nemen de tijd

Wellness

Met een kleine vertraging heel liefdevol geholpen../

Voldoende

Je wordt niet in gelicht wie je als vervanger krijg als jou vaste medewerker ziek is of weg zijn gegaan

Slegt

En ik ga naar een andere Sorry

Gewoon goed

Goede behandeling Goed advies Fijne mede werkers

Helemaal goed

Correct en informatief

Altijd goede ervaringen

Vanuit Roosendaal maak ik 2x per jaar de reis naar tandarts Bol omdat dit de enige tandarts is die mijn angst begrijpt èn er goed mee omgaat. Ik zou geen andere tandarts willen. De assistentes aan de balie ook àltijd heel vriendelijk.

Kwaliteit en service op hoog niveau.

Ik ben geen trouwe bezoeker van de praktijk. Eerlijk is eerlijk. Maar ik vind de balie medewerksters altijd vrolijk beleefd geduldig en meedenkend. De diverse tandartsen die mij hebben behandeld zijn stuk voor stuk kundige mensen. Vriendelijk geduldig en altijd zeer transparant in hun communicatie. Mijn huidige tandarts is Agni. Beauty Brains en gouden handjes.

Fijn!

Heel prettige - en duidelijk uitgelegde - behandeling bij dhr. Bol!

Goed geholpen

snel en vakkundig geholpen. Goede adviezen.

Nvt

Nvt

Netjes en vriendelijk

Fijn dat ik zo snel terecht kon.

Gebroken vulling deskundig hersteld.

Uitstekend, erg professioneel geholpen. Ook meegedacht over de beste oplossing. Goede tips gekregen.

Zeer tevreden over mondhygiëniste Fiona. Tandarts ervaring is ook prima

Goed en snel geholpen

Een aanrader

Netjes en vriendelijk

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.