Uitstekende zorg, uitleg en aandacht.

Deskundige mondzorg met aandacht voor klant; goede uitleg, adviezen en behandeling.

Uitstekende behandeling gehad.

Nieuwe vulling geplaatst door tandarts Bol. Dit is uitstekend gedaan, hij verteld precieus wat hij gaat doen, of het pijn doen gaan en hoe lang het duurt. Top.

Deskundig geholpen

Zoals gebruikelijk ben ik weer deskundig geholpen. Met het nodige advies werd ik weer huiswaarts gestuurd.

Goede behandeling, lange wachttijd.

Afspraak om 12u. Wachten tot 12.30u. Dat vond ik tegenvallen. Zo lang wachten was ik hier niet gewend. Op de behandeling an sich is niets aan te merken.

tandarts liep door spoedgeval uit waardoor uiteindelijk de afspraak gemaakt is voor over een half jaar

goede ontvangst

prima geregeld zoals altijd ..altijd vriendelijk en goed geholpen door meintje de mondhygianiste

Een pijnloze behandeling

Leuk detail is het aftellen als een verdoving, vulling etc bijna klaar is. Alsof je een cadeautje na 5 seconden krijgt. Werkt psychologisch erg goed : )

ok

duidelijke info, na controle

snel goed en vriendelijk

snel goed en vriendelijk

Vriendelijk en duidelijke uitleg behandeling.

Zowel de tandarts als de mondhygieniste zijn zeer klantvriendelijk en geven uitleg over de behandeling en indien nodig, een advies bij vertrek.

Deskundig, vriendelijk en klant gericht.

Zie hierboven

Goed geholpen

Netjes geholpen

zeer aangename en rustgevende sfeer op de praktijk. correcte behandeling

zeer vriendelijke ontvangst en behandeling

Nooit een feest, maar niet vervelend

Ik heb in de loop der jaren nogal wat dingen aan mijn gebit moeten laten doen. Mijn ervaringen zijn zonder uitzondering goed. Tijdens de behandeling wordt uitgelegd wat er gebeurt, hoe lang het duurt en of het even een onprettig gevoel kan geven. Er wordt geprobeerd de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ook is de sfeer in de behandelkamer ontspannen. Alle keren ben ik van te voren op de hoogte gesteld van kosten, nooit onprettige verassingen gehad op dit gebied.

Perfect, enkel minpuntje 15 min moeten wachten, verder top

Perfect, enkel minpuntje 15 min moeten wachten, verder top

Super geholpen

Hele fijne praktijk

Fijne tandartsen en mondhygiënisten. Ze verstaan hun vak en zijn vriendelijk. Ze gaan ook super lief met kinderen om

Prettige ervaring

Ik werd vriendelijk ontvangen en de tandarts (haar naam ben ik vergeten ze heeft zich wel voorgesteld) zelf lag alles goed uit. Qua mondhygiënist daar heb ik nu een afspraak voor staan, dus daar heb ik nog geen ervaring mee. Maar ik ga er vanuit dat dat ook goed is!.

Mooi op tijd grholpen

leuke tandarts

Een goede tandarts die weet wat ze doet en ze ziet er ook nog leuk uit ook.

Erg vriendelijk, meelevend en goed

Fiona is vriendelijk, professioneel en gewoon erg goed in haar vak. Zou geen andere meer willen.

Prettig en goede informatie

Zie bovenstaande

fantastisch

Na het loskomen van een kroon kon ik binnen enkele uren terecht bij mijn eigen tandarts. Een snelle behandeling met goed resultaat. Heel tevreden met de vriendelijke service.

Altijd professionele en vriendelijke behandeling

Een hele fijne tandarts en mondhygiëniste

Fantastisch goed

Ze waren heel geruststellend en legde duidelijk uit wat er gedaan werd.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.