Top, Tandarts

Goeie tandarts top service altijd dik tevreden

Vind echt een top tandarts

Alles correct

Ontvangst is duidelijk. Korte wachttijd. Hygiënisch en Fiona denkt met je mee en geeft goede adviezen .

Goede voorlichting

Neemt de tijd en gaf goede uitleg

het was een positieve ervaring

ik ben behandeld door Frederique ik weet niet of ik haar naam goed spel, maar die kom ik niet tegen in jullie namenlijst.

netjes op tijd, rustige benadering voor deze angsthaas

prima zorg

Alles goed geregeld

Ben zeer blij met de snelle en goede afwerking van mijn klachten.

Goede uitleg met wat er gedaan moet worden

Goede en vlotte behandeling met duidelijke uitleg

Ik belde voor een afgebroken kies en kon heel snel komen. Niet bij mijn eigen tandarts maar werd heel goed geholpen Duidelijke uitleg en netjes geholpen.

Een hele goed ervaring

Na een jaar van klungelen met een plaatje in mijn gebit, heeft mijn tandarts Sylvia Verstraaten het opnieuw opgestart tot mijn volle tevredenheid Het is nu perfect.

Goede communicatie en uitstekende behandeling

Zeer goede communicatie en behandeling.

Mijn ervaringen zijn uitstekend

Ik word altijd prima geholpen bij mondzorg Zevenbergen.

Prettige behandeling

Zoals altijd ‘n goede en prettige behandeling gehad. Mijn tandarts in Breda is altijd lovend over het resultaat. Ik woon zelf in Putte, maar heb er ‘n uur rijden voor over om bij Meintje geholpen te worden.

Goede zorg.

Wil wel een vaste tandarts,en mondhygiëniste. Vind niet fijn dat dat steeds wisselt. Heb ik aangegeven en ze zullen er rekening mee houden indien mogelijk. Verder tevreden.

Super dat ik zo snel terecht kon.

Goede dienstverlening en adequate behandeling.

Super fijne tandarts die goed uitlegt

Mijn dochter had een afspraak en was een beetje bang.de tandarts heeft haar compleet gerust gesteld en fijn geholpen!

Neem er goed de tijd voor

Goed gedaan

Mariana is een fijne tandarts rustig en verteld altijd netjes wat ze gaat doen. Ik heb erge angst opgelopen door fout van kaakchirurg hier houd zij goed rekening mee

Vriendelijke behandeling

Ik was op de afgesproken tijd aan de beurt en er werd vriendelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Ook aan de balie werd ik vriendelijk behandeld

Een goed lopende praktijk

Mijn laatste ervaring was goed. Maar ik wil toch nog even mijn verhaal doen. Op aanraden van de tandarts moest ik naar de implantoloog om een offerte te laten maken. Maar wat je uiteindelijk daar voor moet betalen is niet normaal. €126,72. Als ik een offerte laat maken voor een keuken hoef ik daar ook niet voor te betalen. Oké dat ik dan voor een consult moet betalen dat snap ik. Sorry maar ik moest dit even kwijt. Groetjes Annelies Broeders

Heel fijne tandarts .

De tandarts heeft mij heel goed geholpen .

tevreden over de behandeling

uitstekend.

Correct en vakkundig

Ik ben erg tevreden naar het opbouwen van mijn tanden in januari 2024.

Fijne behandeling

Fijne behandeling met veel zorg uitgevoerd. Prettige ervaring

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.