Professionele praktijk

Heel blij met tandarts R. Bol Hij is vakkundig en stelt je gerust tijdens de behandeling en neemt je mee in “het tandprobleem” door de gemaakte foto’s en behandeling uit te leggen.

Zeer prettig

Ga met een gerust hart naar de controle.

Keurig netjes!!

Aardige mensen die hun werk goed doen!

Jammer niet s,avonds open

Openingstijden moelijk voor mensen die werken

Tevreden

Ik had deze keer twee afspraken: een controle bij de tandarts en een uitgebreide gebitsreiniging bij de mondhygiëniste. Het bezoek aan de mondhygiëniste was mijn eerste in deze praktijk. Met veel zorg en toewijding is mijn gebit schoongemaakt. De afspraak bij de tandarts betrof een routinecontrole. Ook hierover ben ik zeer tevreden; de behandelend tandarts werkte zorgvuldig en professioneel.

Fijne medewerkers

Ga nooit met tegenzin naar de tandarts meer wordt altijd goed behandeld.

Goed geholpen. Iedere keer een ander.

Belachelijk duur

65€ voor 12 minuten in de stoel, belachelijk

Prima afstemming met de tandarts.

Goed dat de tandarts ook wil luisteren om naast een extractie ook een forse verkleuring van een vulling wil vervangen. Dit was in het verleden niet altijd het geval omdat er geen directe noodzaak was volgens de tandarts. Vaktechnisch is het wel een goede tandarts.

Goede Ervaring

Prima behandeld, zowel door Fiona alsiok door dr. BOL

Snelle en goede behandeling

Tandarts Bol is positief, snel en accuraat. Legt tevens goed uit wat, waarom en hoe hij je behandelt.

goede ervaring en prima op afgesproken tijd.

fijne tandarts

mooie locatie. makkelijk afspraken maken. je krijg altijd een herinnering dat je een afspraak binnen enkele tijd heb. je word keurig op tijd geholpen. zeer aardig personeel

Vulling voortand

De invalster was vakbekwaam, vriendelijk, snel zonder haast en duidelijk in de communicatie. Ook de assistente was top.

Plaatsen van 2 voor kronen is subliem verlopen

Tijd nemen voor patiënt.

Tandarts Bol neem tijd om mij goed te begeleiden. Alles netjes uitgelegd. Top

Gaat weer de goede kant op.

Tandarts Pinto is tot nu toe de enige waardige vervanger van tandarts van Nes. Roos doet het prima als assistente.

vakmanschap, goeie belangstelling

kundige adviezen, zoeken naar een oplossing , weten waar je aan toe bent

Altijd vriendelijke ontvangst

Altijd vriendelijk en de behandelingen zijn goed.

Heel tevreden

Vriendelijke ontvangst, schone nette wachtruimte Prettige Tandarts voor zover je van prettig kan spreken Niemand gaat voor z,n plezier naar de tandarts maar dan is het een fijne bijkomstigheid als je als mens behandeld wordt en niet als nummer

Uitstekend service

Vriendelijk en vakkundig

Zeer vriendelijk en professioneel

Zowel Fiona als Silvia zijn heel vriendelijk, en geven een duidelijke uitleg van hun behandeling en voeren die vakkundig uit.

Vriendelijk en professioneel geholpen

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.