persoonlijke aandacht en de tijd voor ons gezin

De tandarts van ons is echt een heel fijne en deskundige vrouw. Ze bereidt zich goed voor, informeert haar assistentes en neemt uitgebreid de tijd voor ons.

Super goed

Goed ervaren kon met mijn klachten de andere dag al komen

Heel professioneel vriendelijk heel fijn.

Heel goed en professioneel vriendelijk en toegankelijk .

was wel goed

professionele service en vriendelijkpersoneel

Niet zo goed

Het binnenkomen met rolstoel gaat niet er moet altijd iemand mee ivm de deuren ,Maar de behandeling en t personeel is goed

Kiespijn gelijk kon ik komen

goed bekeken

mooi op tijd en goed gekeken of er iets aan de hand was.

Vriendelijk en zorgvuldig

Weer een nieuwe tandhygieniste, maar heel goed.

Prettige behandeling gehad.

Zeer prettig

Professionele tandartsen

Altijd wordt goed uitgelegd wat gedaan gaat worden en waarom.

Top praktijk

Altijd zeer goed geholpen door de heer Bol.

Vriendelijk en vakbekwaam

De behandeling was heel goed,

Ze houdt rekening met de spanning die ik heb

Ik kom al jaren bij haar. Ze weet dat ik het totaal niet fijn vindt, maar ze is vakkundig en stelt me gerust.

Deskundige behandeling

De behandeling door Fiona (mondhygiëniste) en haar adviezen ervaar ik altijd als prettig en deskundig.

Prima geholpen

Ze hebben mijn prima geholpen.

Goede zorgvuldige behandeling. Vriendelijke mevrouw

Jammer… alweer een andere behandelaar…. Afgelopen jaren nog nooit dezelfde tandarts of mondhygiëniste gehad bij behandelingen…

Professioneel geholpen

Hoewel ik even moest wachten, werd ik hartelijk welkom geheten en keurigen duidelijk geholpen

Wordt steeds goed geholpen.

Altijd perfect

Altijd een goede en perfecte behandeling. Was al bij tandarts van Nes. Echt een topper. Dank zij hem een mooi gebit door zijn kronen die hij heeft geplaatst.

Snel een afspraak gemaakt bij klachten

Bij klachten kun je snel terecht. Ook herstel prima.

Fijne praktijk

Fijne praktijk met goede tandartsen en medewerkers.

Heel zorgvuldig

Heel prettige ontvangst en help van zowel de mondhygiëniste als de tandarts

Mondzorg voor inplantaten

Over de mondzorg voor inplantaten tevreden. Maar voor protese helemaal niet tevreden..

Altijd goed en vriendelijk

Ik voel mij welkom, tandarts Bol is altijd vriendelijk , kundig en belangstellend, dat waardeer ik enorm.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.