Geen vaste behandelaar

Neg punt steeds wisseling behandelaars

Niets op aan te merken,

Niemand gaat voor !n plezier naar de tandarts, maar als je dan toch moet is de sfeer , ontvangst en behandeling bij mondzorg Zevenbergen perfect

Keurig geholpen en er wordt goed naar de patient geluisterd

Zie hier boven!

Slechte ervaring tandtechniecis

Ik wil Jan Willem nit meer aan mijn mond laten komen.

Goede behandeling

Gewoon goed

Goed en netjes behandeld. Alleen de wachttijd voor dat ik behandeld kon worden was wel erg lang, 2 weken is erg lang

Pijnvrije behandeling

Bezoek aan de tandarts/mondhygiëniste is niet iets waar ik naar uitkijk. Des te fijner als de behandeling pijnvrij verloopt met een vriendelijke behandelaar.

...

Prettige benadering van tandarts en assistent

Professionele benadering

Zeer prettige behandeling

Vriendelijk met duidelijke uitleg .

Super lieve en vriendelijke tandarts

Weer geholpen door een super vriendelijke tandarts.

Nieuwe Tandarts is prima

Van kinds af aan bij Tandarts van Nes geweest wat een topper was. Na zijn vertrek is het 1 groot drama geweest. Sinds kort een nieuwe tandarts mevrouw Pinto. Zij is zeer kundig, snel en nog vriendelijk ook ! Zeker in combinatie met assistente Roos een prima “setje” Voor de rest is de praktijk zeer gericht op centjes harken.

fijn en helder contact met de tandarts en assistente, geruststellend

ontvangst is plezierig en geruststellend. heldere tekst en uitleg bij alles wat ze doet. prima ontvangst en ruim tijd nemend voor alles.

Fijn dat ik zo snel terecht kon

Ik had veel last van mn kies en kon meteen dezelfde dag nog geholpen en behandeld worden (wortelkanaalbehandeling)

Goede tandarts, geeft goed aan wat ze steeds gaat doen.

Ik ben 100% tevreden.

Ik kom al jaren bij mondhygiëniste Fiona en voor 100% tevreden.

Zeer goed en professioneel

Prettige en zorgzame ontvangst. Goede uitleg van de behandeling.

Supertop

tand vakkundig weer opgebouwd

Deskundig personeel van balie tot tandarts

Er wordt zorgvuldig en vakkundig gewerkt.

Aandacht voor de patiënt, er wordt verteld wat er wordt gedaan.

Het was een fantastische ervaring en ik werd met het grootste respect behandeld. Heel erg bedankt.

Zie hieronder

Ik ben er niet blij mee dat ik moest terugkomen voor tandsteen verwijdering

Het ging wel

Vond het elektrische gedeelte niet erg fijn

Deskundig

Fijne tandarts die heel goed uitlegt wat ze doet en waarom. Heel prettig!

Altijd goed

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.