Klant vriendelijk

Arts was vriendelijk legde goed uit wat er ging gebeuren

Fijne ervaring

Snel geholpen, duidelijk uitleg, weet wat je kan verwachten.

wel loopt het altijd snel uit

Opdringerig

Mijn ervaring is dat het erg opdringerigen tandartsen zijn waarvan alles moet en nodig is. Voor je het weet zitten de plaatjes in je mond om foto's te maken. Er wordt niet gevraagd aan je of je dat wil het moet gewoon want het is al drie jaar geleden.

Snel en vakkundig. Tandarts Bol.

Tandarts Bol is vakkundig en houdt je op de hoogte van elke handeling.

Alles prima geregeld, vooral ook fijn dat je van te voren nog een herinnering aan je afspraak krijgt

Fijne zorg, snel en deskundig

Had een gebroken kies en kon de dag erna meteen geholpen worden. Fijne en persoonlijke benadering

Vriendelijk en goed.

Wordt vriendelijk en goed behandeld. Tussentijd komt de tandarts nog even een controle uitvoeren waardoor ik niet weer naar de wachtkamer hoeft.

Fijne en rustige tandarts en altijd redelijk op tijd

Dikke prima

met plezier naar de tandarts

vrolijke ontvangst, goede uitleg en snelle service, in de ochtend controle, meteen in de middag al een vulling geplaatst.

Zoals al jaren gewend, professionele behandeling van Fiona gehad.

Goede uit leg wat ze gaan doen

prettige en professionele behandeling

Hele goede uitleg en hele prettige ontvangst

Je ontvang de gewenst zorg waarvoor je kom

Goede uitleg over wat er gedaan gaat worden en een vakkundige uitvoering hiervan, tevens geven ze nog eventuele tips voor een betere verzorging van het gebit.

Prettige ervaring

Prettige ervaring

Prima geholpen.

Naar wens geholpen. Vorige keer ervoor was ik niet tevreden. Niet mooi gemaakt. Is nu hersteld.

Voldoende, maar ook meer commercieel geworden

Voldoende, maar ook meer commercieel en daardoor ook duur geworden. Vriendelijk personeel. Als men mij vraagt naar mijn ervaringen wijs ik er opdat ze goed op het commerciële en financiële aspect moeten letten, dus zich goed moeten laten voorlichten alvorens een vaak dure behandeling wel/niet te starten. Dan kan ik de volgende vraag wel met ja beantwoorden. Verder tevreden over behandeling van mevr. M. Pinto.

Goed en deskundig geholpen

Goed en deskundig

Positief

Snel geholpen en goed behandeld.

Uitstekende zorg

Tandarts Bol is een vriendelijke en betrokken tandarts die rustig de tijd neemt voor je. Alles wordt duidelijk uitgelegd en vragen worden uitgebreid beantwoord. Zeer professioneel. Assistentes ook altijd meedenkend en aardig.

Aardige mensen en zeer vakbekwaam.

Goede aandacht aardig serieus bezig.

Niet goed

Ik vind het Jammer dat Ik voor 4 keer trug Moet komen voor een tand Die er uit ga Jammer Maar dat ook hieder Keer een rekening Krijg gr wim van ham

Goede zorg

Ik ben geholpen door Mariana zij werkt zorgvuldig is rustig en begripvol. Prettig persoon om doorgeholpen te worden

Goede behandeling

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.