Zeer prettig

Ik kan niet anders zeggen dan prettig en professioneel

Rustig en bekwaam.

Goede tandarts die je op je gemak stelt en goede voorlichting daarbij geeft. Ook de tandarts assistente speelt daarbij een rol.

Persoonlijk

Ik wordt er altijd persoonlijk en vriendelijk behandelt .

Even afwachten!

Geachte lezer, Ik wacht nog even met het invullen van de score daar Ik positief wil reageren. Met vriendelijke groet, Jacqueline Huijbregts Daar ik niets kan versturen als geen keuze maak, heb ik maar iets ingevuld, zodat u toch een indruk krijgt

Vriendelijk

Mondhygieniste is vriendelijk en direct. Tandarts vriendelijk, duidelijk uitleg voor evt. Behandeling

Ik had een goede ervaring.

Zie hier boven.

klantvriendelijke behulpzame personeel

Van de afspraken balie en de tandarts en degene die de gebitten maken het zijn allemaal vriendelijke en meedenkend personeel en ik wou dat ik de overstap jaren geleden al had gedaan

Wordt vakkundig geholpen.

Goed geholpen. Maar verdere afspraken duurt lang.

Uitstekend geholpen

Tandarts en assistente bespreken wat ze gaan doen, bij bevindingen wordt je ingelicht over de mogelijkheden en noodzakelijke acties

Fijn geholpen!

Het was weer zo voorbij de half jaarlijkse controle en gebits reiniging ! Ben weer zeer kundig geholpen door de mondhygiëniste en tandarts !

Controle

Was wel heel kort !!

Prima ervaring.

Ben op een rustige manier geholpen.

Professioneel en vriendelijk

Goed ontvangen, iedereen is erg vriendelijk en ik ben professioneel behandeld. Dik tevreden.

De afspraak was goed op de afgesproken tijd begonnen

Deskundig geholpen

Deskundige en vriendelijke medewerkers. Makkelijk om een afspraak te maken en op tijd aan de beurt

Luister

Ontspannen en goede uitleg

Superfijn

Er waren namen van tandartsen in mijn afspraak maar de laatste waarbij wie ik uiteindelijk terecht kwam was een super fijne dame samen met die assistente. Hoop hen de volgende keer weer te krijgen.

Juist geholpen, zoals altijd met juiste aandacht/tijd.

wij, mijn vrouw en ik, werden beiden heel vriendelijk en heel deskundig geholpen.geholpen

zie hier boven

gewoon goed

Ik ben goed geholpen door vriendelijke mensen.

Tandarts top ! Mondhygieniste matig

Als nieuwe patient ben ik erg tevreden over de tandarts, al is de praktijk naar mijn mening erg commercieel ingesteld. Een groot deel van de patienten kan de kosten van behandelingen niet betalen.

fantastisch geholpen door Linda Mulders

Fijne, kundige tandarts, vriendelijke ontvangst.

zie hierboven

Er wordt goed naar me geluisterd en rekening gehouden met mijn wensen

Vriendelijk en alle geduld qua behandeling en goed advies!

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.