zeer klantvriendelijk

personeel is altijd HEEL vriendelijk , tandartsen zeer rustgevend en geven steeds goede uitleg

gewoon goed

Niks aan toe te voegen

Bij spoed snel geholpen.

Goed en netjes

Goede informatie en er wordt naar je geluisterd t.a.v. klachten die je hebt aan je gebit vooral bij de mondhygiëniste.

Snel en gericht geholpen

Snel en gericht geholpen, duidelijke uitleg waar nodig

We werden op ons gemak gesteld.

niet helemaal naar mijn zin.

Geachte, ik vind het alleen vervelend, telkens een andere tandarts te krijgen.

Prima behandeld.

Goede uitleg tijdens de behandeling. Ze hielden ook goed in de gaten hoe ik me voelde tijdens de behandeling. Persoonlijke belangstelling.

Prettige ervaring

Alle tijd genomen om de behandeling rustig te laten verlopen en rekening te houden met mij.

uitgevoerde pijnbestrijding heeft 1 dag effect gehad.

afspraak per 27 juli vervroegd naar 7 juli i.v.m. lichte pijnklachten links boven. Op 7 juli geenoorzaak gevonden. Per 27 juli gebidsreiniging gaf dagen lang extra pijn links boven tijdens vakantie. vanaf half september meer pijn, afspraak 26 sept gaf na foto wortelkanaal probleem onder rotte kies. Behandeling zou pijn wegnemen tot avondafspraak per 31 oktober voor trekken kies. vanaf 28 sept. dagelijks periodes met pijn door spoelen met Corsodyl is het vol te houden.

Goed,vind alleen de wachttijd best lang uitlopen.

controle

Ik kwam enkel voor controle, ben goed vlot geholpen

Keurig, netjes en op tijd

Vragen worden beantwoord, vriendelijk wordt er met je meegedacht.

prima vulling kies hersteld

prima snel hersteld

Voel mij geen patiënt, wel een “ medemens”!

Kom inmiddels al jaren bij dit team van Mondzorg. Respect, vriendelijkheid, attent en zorgzaam zijn “ de sleutelwoorden”. Binnen alle disciplines heel ervaren en kundig. Bij vragen krijg ik altijd een heldere “ tekst en uitleg”! Bij alle “ingrijpende” behandelingen, een super goede nazorg. Daar kun je alleen maar blij van worden.

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!