Goede en professionele tandarts

Voorafgaand aan de behandeling kreeg ik een begroting. De behandeling is uitstekend en professioneel uitgevoerd.

Tevreden

Wij zijn tevreden, maar vonden het in vorige praktijk persoonlijker.

Professionele en vakkundige tandarts

Goede en juiste diagnose van de klachten. Ik kreeg vervolgens per e-mail een begroting van de kosten. Voor aanvang van de behandeling kreeg ik van de assistente een duidelijke uitleg over de behandeling. De behandeling door de tandarts was professioneel en uitstekend verlopen.

Professionele en vakkundige tandarts

Goede diagnose van de klachten. Ik kreeg vervolgens per e-mail een begroting van de kosten. Voor aanvang van de behandeling kreeg ik van de assistente een duidelijke uitleg over de behandeling. De behandeling door de tandarts was professioneel en uitstekend verlopen.

alles prima

vriendelijk en vakkundig personeel

OK

vriendelijk en vakkundig personeel

vriendelijk personeel en vakkundige medewerkers

Proper

Het was de mondhygiënischte die de kalk van mijn tanden heeft verwijderd

Vriendelijk en goed geholpen

Ik werd precies op de afgesproken tijd vriendelijk en goed geholpen.

voor verbetering vatbaar

Ik ben gewend dat ik bij mijn vorige tandarts direct ook de mond hygieniste had , nu moest ik er voor terug komen. bij mijn dochter wilde ze dit elf in drie keer doen .( 1x controle , 1x mondhygieniste , 1 x kies vullen .) dit is er onhandig voor de client.

ontevreden

de telefoniste is altijd aardig , oprecht en professioneel. mijn laatste ervaringen zijn echt bizar slecht met mondhygiënisten en 1 tandarts. zeer onprofessioneel gedrag.

Deskundige behandeling

Bij de genoemde tandartsen stond niet de 'nieuwe Koen'. Door hem ben ik behandeld. Goede ervaring!

Aardige en deskundige tandarts en assistente.

Echt heel aardig en deskundig zijn zowel de tandarts en de assistente. Het enige wat misging was dat het circa een kleine drie kwartier uitliep voor ik aan de beurt was. Ben benieuwd of ik ter compensatie korting op mijn rekening krijg.

Behandeling goed afspraak maken slecht

Ik ben over controle/behandeling altijd tevreden . Over afspraak maken echter minder. Afspraak kan pas na 2 a3 maanden ingepland worden . Dit kost me geld.

Goed.

Mijn afspraken volgende elke goed op. Van de tandarts stoel naar de mondhygiënist. De behandeling is ook na tevredenheid.

Goede ervaring

Geen lange wachttijd

tandarts oke

prettig

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!