Ik was er nog nooit geweest maar ben top geholpen

Vriendelijke mensen aan de telefoon, goede uitleg gekregen, en alles was prima op tijd geregeld.

Duidelijk uitleg tijdens behandeling. Vriendelijk en aardig.

vriendelijk en netjes

het bezoek was prima maar ik ben pas 1 keer geweest en kan er nu nog niet veel meer over zeggen

Goede zorg

Heen geweest voor een gebitsreiniging. Goed geholpen en goede zorg.

Kon snel terecht en ben goed geholpen

Prima tandarts

Vriendelijk, hulpvaardig en kundig in een woord fantastisch.

Goed en vriendelijk geholpen.

Jammer dat de afspraken dikwijls gewijzigd worden.

Snel en goed netjes geholpen

Ik kon redelijk snel komen omdat een stuk van mijn kies was afgebroken. Goede en duidelijke uitleg wat ze gingen doen, en het is goed verlopen.

Heel goed

Vakkundig en vriendelijk geholpen.

Geen pijn

De tand zat stevig vast, de tandarts heeft goed zijn best gedaan om die pijnloos te verwijderen. Tandartsassistente stelt je meteen op gemak.

Geen klachten

Het was een goede behandeling

Alles goed verlopen

Vakkundige en zeer aardige mensen!!!

Je wordt meteen begroet bij het binnenkomen en na een poosje roept de tandarts assistente je binnen en zegt de tandarts je goeiedag en begint de controle. Hele vriendelijke mensen. Daarna afspraak gemaakt bij Ingrid en ging ik weer tevreden naar huis.

Zeer fijne en vriendelijke tandarts.

Hele fijne tandarts, net in de praktijk (sinds december) en nog vrij jonge tandarts en dan zo betrokken bij de klant. Goede uitlag en nam de tijd. Ook behandelde hij direct wat kleine dingen. Ook nog in voor wat lol dus een ontspannen bezoek.

Fijn, dat ik zo snel kon komen met hevige kiespijn.

Goede ervaring.

Uitstekend , professioneel en klantvriendelijk

De mondhygiëniste was uitstekend , professioneel en klantvriendelijk.

Keurig geholpen en vriendelijk

Nadeel gehorig en behandelstoelen zijn niet comfortabel

Mijn ervaring is prima

Ik ben zeer goed geholpen en de behandeling begon precies op tijd.

Prima en heel vriendelijk geholpen

Geholpen door Mevr. Amber.

Goed en geruststellend

Heb een zeer goede vertrouwen in de nieuwe tandarts Coen Cleeren Luisterend oor en zeer goede adviezen

Het lijkt er op dat de nieuwe tandarts heel wat aandachtiger is. Gaf uit zichzelf aan dat het weer tijd werd voor een foto, ipv dat je er een laat maken omdat je last hebt en dan ineens achter van alles komt. Stelde veel vragen, denkt ook veel mee over preventieve maatregelen en stelde me gerust. Ik heb bij de nieuwe tandarts persoonlijk een veel beter gevoel tot zo ver!

Goede behandeling door K. Cleeren

Vriendelijk ontvangen en goede behandeling.

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!