Prettig en professioneel.

Prettige en professionele manier van behandelen en communiceren daarover. Ik werd er enthousiast door. Bedankt Koen.

volgende dag al geholpen

Er brak een vulling uit een kies en toen ik de assistente belde konn ik de volgende dag terecht voor een nieuwe vulling. Fijn.

Bijzonder op tijd aan de beurt, en een correcte behandeling ondergaan.

Deskundig en begripvol

Er word rekening gehouden met angst

Beter advies van de receptioniste dan de tandarts...

De tandarts praatte over mij met haar collega ipv van met mij. Ook niet echt vriendelijk en de controle ging wel heel vlot. De uitleg van de volgende behandeling (tandsteen) werd niet gegeven maar kreeg ik mee van de vriendelijke receptioniste/assistente. Door die laatste nog een voldoende maar het is een zes min.

Goede zorg

Vriendelijk en uitleg tijdens de behandeling

Absoluut méér dan goed!

Kom inmiddels al heel wat jaren bij Mondzorg Woensdrecht. met in het verleden best ingrijpende behandelingen. Het team is heel vakkundig. Je wordt heel respectvol behandeld. Nemen er ook de tijd voor. Kortom, een plek om met een gerust hart heen te gaan. Ook voor contrôle momenten. In het rijtje hieronder staat niet degene, die mij deze week hielp Dat was mondhygiëniste Anja. Compliment voor haar en ook voor secretaresse Ingrid.

Ik voel me altijd op mijn gemak bij jullie.

Ik vind tandarts Bettens een hele fijne tandarts. Hij legt alles rustig uit en neemt de tijd.

Komt vakkundig over

Was het eerste consult bij deze praktijk. Kwam vakkundig en netjes over. Ik vind alleen dat de afspraak voor de gebitsreiniging (Tandarts had geen tijd) erg ver in de toekomst ligt, bijna 3 maanden.

Goed!

Word altijd vriendelijk en goed geholpen, en ze zijn duidelijk. Dat was bij mijn vorige tandarts wel anders.

Je wordt netjes geholpen

Mijn tandarts en de assistente waren kunnen en inlevend.

Na 3 jaar weer een tandartsbezoek gedaan. Mijn " nieuwe" tandarts was zeer vriendelijk en inlevend. Ook kundige beoordeling gedaan. De tandartsassistente was ook super aardig. De vervolgbehandelingen werden goed doorgenomen waarbij het mijn keuze was welke ik wel of niet zou willen. Er werd niks gepusht. Das voor het eerst dat ik dat bij een tandarts mee heb gemaakt.

Goed behandeld

Rustig en goed behandeld

Gewoon geweldige praktijk

Super goede tandarts praktijk ,super goed geholpen en goede tandartsen en assistenten .ze geven goede informatie wat ze gaan doen en stellen je gerust. Dikke duim voor deze tandarts praktijk.

Werd netjes behandeld en geholpen

prima geen klachten

mondrijniging.netjes geholpen.geen klachten

Goed en snel

Goed en snel geholpen door 2 accurate dames

Personeel is zeer vriendelijk

Snelle service

Mijn prothese maandag gebracht, woensdag klaar Jammer donderdagavond zit er weer een scheur in, dus morgen even bellen voor een oplossing, dat ik hier geen factuur voor krijg Voor de volgende vragen heb ik geen ervaring voor de tandartspraktijk

schroeven steg

Super!

Super!

Prettig geholpen.

Keurig op de juiste tijd en de behandeling was verder oké

Fijne ervaring

Goede uitleg, fijn contact.

Als angstpatient zeer goed geholpen en begeleid met onder narcose doorverwezen te worden.

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!