Vriendelijk en deskundig

Flexibel Patientgericht Vriendelijk Meedenkend Goede uitleg over behandeling

Fijn behandeld

Fijne behandeling met duidelijke uitleg.

uitstekend

Het rebasen van mijn onderste prothese werd i eerste instantie door een manneljke tandtechnieker niet naar behoren gedaan. Doch in 2e instantie geholpen door Denise is het goed gedaan.

Vond het goed het was allemaal mooi op tijd.

De aanmelding was niet goed verlopen, verder alles naar tevredenheid. Op tijd en vriendelijk geholpen. Kundigheid niet te beoordelen na eerste bezoek.

Ben naar tevredenheid geholpen

Naar mijn mening klantvriendelijk personeel

Goed geholpen

Ik was bij de mondhygiëniste. Deed geen pijn.

prima behandeling

stukje van vulling prima gedaan!

De uit leg van de tandarts was maar minimaal over wat ik het beste kan doen met mijn prothese.

De uitleg van de tandtechnische was stuk beter.

Heel vriendelijk en meedenkend

Bijna gezellig

Netjes

Netjes en heel vriendelijk

Tevreden pantient

Geen lange wachttijden ,vriendelijk onthaal

Zeer tevreden over de vriendelijke en deskundige medewerkers. Je wordt geholpen met een glimlach,

Ik ben heel tevreden over de vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Goede en vriendelijke behandeling.

Goede behandeling.

Zeer snel en goed geholpen

Een nieuwe afspraak kon erg snel worden gemaakt, behandeling en advies was prima

Altijd prima

Tandsteen verwijderen

heel goed

Niets op aan te merken !

Goede mondhygiënistes

Secuur werk

WAS NIET GOED

ik heb mee die man heel slecht er vaaring hele maal niet goed. ne ben ik in behandeling bij DENISE gaat nu goed komen. DENISE HEEL VEEL DANK .het was een hoop geld een tegen valler groetjes

Vriendelijk kundig klantgericht

Tandarts Yin is rustig neemt de tijd om uit te leggen war er verbeterd kan worden. Implantaat werd besproken. Is meerdere jaren lang niet ter sprake gekomen.

Prettige sfeer

De eerste keer bij de tandarts voor controle en de tweede keer bij de praktijk-assistent voor reiniging. Prettige sfeer, meedenkend, luisterend, niet autoritair of dwingend.

Snel en vriendelijk geholpen

Vriendelijk en snel geholpen

Vriendelijk en duidelijke zorg

Vriendelijk geholpen door K. Cleeren, duidelijke info en goede behandeling. En deze keer wel op tijd, fijn.

Tandarts zelf mag vriendelijker zijn

Ben door de assistentes zeer vriendelijk en begrijpend behandeld

Helemaal goed

Niets aan toe te voegen

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!