Wordt vriendelijk geholpen

Zowel de dame aan de receptie als de tandarts met zijn assistente zijn vriendelijk. Tandarts legt goed uit wat zij gaat doen

Zoals het eigenlijk hoort.

Geen probleem muv 1x afzeggen.

Ik ben uitstekend geholpen.

Goed en duidelijk uitgelegd.

Heel goed, netjes en rustig

Goede ervaring, een rustige behandeling en een goede uitleg over wat men gaat doen , kortom super

Prima, wat nodig was is netjes behandeld

Waar ik heel blij mee was is dat ze begip hadden en rustig reageerde dat ik heel bang was En vooral de uitleg die ik kreeg bij alles wat ze gingen doen

weer een nieuwe tandarts....

steeds weer een andere tandarts geeft geen vertrouwen. Terwijl juist vertrouwen en een persoonlijke benadering in dit soort relaties wat mij betreft erg belangrijk is. Eea kwam op mij vrij amateuristisch over. Ik ben er nog niet uit hoe verder te gaan.

prima geholpen

Behandeling op tijd en uitgebreide uitleg en uitvoering.

Ben er nog niet uit.

Vind het wel vervelend dat je iedere keer iemand anders hebt. Prachtig zo'n commercieel bedrijf, want dat is het uiteindelijk. Ben meer van een vaste tandarts, die je kent en die jou kent en die hadden we ook, kortom ik ben er nog niet uit.

Heel goede aandacht in de mondzorg

Goed geholpen door het team

Ik werd direct geholpen voor het repareren van mijn prothese

Vriendelijk met een goede uitleg

Vriendelijk met een goede uitleg , hopelijk gaat mijn prothese goed passen?Nu nog totaal niet,zit heel los

Lang wachten en een lange vervolg afspraak wachttijd

Zie hierboven

Zorgvuldige en professionele behandeling. Vriendelijke benadering.

Ga zo door. Jammer dat ik verplicht voor het akkoord met de AVG en de gebrukersvoorwaarden moet klikken en dat anders mijn review niet doorkomt. Verplichtingen zo tellen niet voor de wet want ze worden als dwang beschouwd. Mijn akkoord betekent dus alleen dat ik de behandeling zeer waardeer. Die is uitstekend. Het andere en dikke onvoldoende.

Zorgvuldig en vakkundig behandeld

Blij dat ze er zijn.

Lieve mensen, vakkundig en zorgzaam. Duidelijke uitleg over de handelingen. Ze hebben het wel heel erg druk.

goede behandeling en goede voorlichting

hope loos

ik heb een rekening ontvangen terwijl mijn protese s nog niet in orde zijn moet nu wachten tot 24 8 voor de volgende afspraak ik wil graag kontakt hebben met de manager om een verklaring te vragen dat ik de bij komende kosten niet moet betalen ik wil het zwart op wit hebben ik wil graag tel contact met de manager om dat te overleggen de balie medewerkster doet dat niet ik hoop dat jullie bereid zijn mij haar tel nr te geven gr p nieuwlaat

Te lange wachttijd

De zorg is goed maar ik moest meer dan een half uur wachten. Advies afspraken niet te strak inplannen

Super goede behandeling gehad

Goede service ze nemen echt de tijd voor je en allemaal vriendelijke mensen werken er ,zeker een aanrader als je een goede tandarts zoekt

vriendelijk aan telefoon en vriendelijk aan de balie

mijn voortand was uit klik gebit.weer vakkundig gemaakt zeer tevreden

gewoon goed behandeld

was een behandeling in een prettige sfeer

Ben zeer goed geholpen.

N.V.T

Verzorgd, Professioneel ,goed bereikbaar

Goed behandelplan opgemaakt.

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!