fijne tandarts

was er voor reparatie aan een kies , het fijne is dat de desbetreffende tandarts bij iedere handeling verteld wat hij gaat doen. bovendien gaat alles redelijk snel en geeft hij ook nog eens goedbedoelde adviezen . ook heeft hij nog een kleinigheidje na de eigenlijke behandeling nog even verholpen kortom prettig bezoek voor zover het prettig kan zijn bij de tandarts. dank aan K. Cleeren

Geweldig, snel geholpen

Goede behandeling

Vooral fijne duidelijke uitleg en snel

Geen

Buitengewoon

de ganse procedure was echt abnormaal van lange tijdsduur. ongeveer 2 jaar heeft dit geduurd en er werden maar afspraken gemaakt, ik werd er echt moedeloos van. Ik weet niet precies hoe deze laatste dame noemde, maar op de afsprakenlijst stond DHG. Dus denk ik dat dit Denise was? Zij nam het heel serieus. Het allerenige grote probleem wat ik nu nog heb, ik ben meer dan één uur bezig om het gebitje uit te krijgen. Denise??? zei mij dat ik denkelijk te korte vingernagels heb en het daardoor niet lukt.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Wederom een nieuwe mondhygiëniste. Erg vriendelijk en spontaan. Vakkundig ook. Op m’n gemak bij haar ook. Tandarts erna ook prima. Tevreden weer over dit bezoek

Fijn om zo snel geholpen te worden als je echt in nood zit!

Een deel van mijn brug was afgebroken. Heel scherpe randen hadden mijn tong en wang verwond. Om 08.30 werd ik meteen geholpen en werden de scherpe randen glad gemaakt. Een hele opluchting na een weekend lang afzien. Dank aan mevr Ming Yin, tandarts. Daarna meteen een vervolgafspraak om 11.00u met mevr. van Gils-Gielen. Zeer deskundige beoordeling van mijn situiatie en van de rontgenfoto. Ik ben onder de indruk van de kennis, ervaring en de geweldige handigheid/vaardigheid van deze arts implatoloog. Dank dat ik zo snel geholpen kon worden!

Zakelijk en deskundige aanpak

Alles naar wens

Tandarts en assistend zijn zeer vriendelijk en geïnteresseerd

Snel geholpen

Snel geholpen, stond al weer buiten op tijd dat ik afspraak eigenlijk had.

Top.

Altijd prima. Vriendelijk personeel. Koen en Anja zijn toppers.

Fijn geholpen

Snel en vakkundige tandartsen

prima geholpen

prima in korte tijd geholpen.

onprofessioneel

Uiterst vriendelijk geholpen door de assistente, maar niet professioneel geholpen bij het juist repareren van de prothese

Perfecte behandeling gehad.

Er moesten bij mij zes tanden getrokken worden. De tandarts heeft me heel goed behandeld. Ik heb geen last van na pijn gehad en de wonden zijn nu goed aan hetherstellen.

Niet goed het laatste anderhalf jaar

De tandarts is el oké maar je heb nooit dezelfde en de prijs weten ze ook wel te rekenen voor een kleine ingreep. De mondhygiënist verdwijnt om het jaar soms is er helemaal geen mondhygiënist. Toen Mohammed er nog was was het top!

Uitermate goede tandarts!

Zeer geschikte tandarts, verstaat zijn vak en kan zich goed op de persoon afstemmen. Ik zou hem zeker aan iedereen aanraden!

Echt gewoon geweldig

Wat een rustige en vriendelijke tandarts! Op vrijdag langs geweest een losgekomen kroon. De kroon is inmiddels zeker 10 jaar oud. Tandarts Koen heeft er alles aan gedaan om de kroon terug te kunnen plaatsen, wat uiteindelijk ook is gelukt. Fijn dat hij zo meedenkt, en niet gewoon maar een nieuwe aanmeet

Alles kon in 1 x

Dat ik niet een vervolg afspraak moest maken dat tandsteen gelijk verwijderd werd en goed gedaan is

Heel fijne tandarts.

De tandarts iedere 'stap' van de behandeling duidelijk uit. Bij contact (zie hieronder) alleen via de mail aub. Ik kan ivm met doofheid niet telefoneren.

Zeer prettige tandartsen praktijk

Vriendelijke geholpen. En goed advies gekregen

Netjes snel geholpen

Prima geholpen

Goed behandeld

Vriendelijk en correct

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!